Παναγιώταρου για Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω δουλειές από το τηλέφωνο, όχι από το Instagram»

Παναγιώταρου για Στικούδη: «Προτιμώ να κλείνω δουλειές από το τηλέφωνο, όχι από το Instagram»

Oι δυο γυναίκες παραχώρησαν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στο J2US και την πρόταση που δέχτηκαν και οι δύο για να βρίσκονται στα backstage

stikoudi-panagiotarou
Δηλώσεις παραχώρησαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψαν ποια θα βρίσκεται εν τέλει στα παρασκήνια του Just the Two of Us.

Το show του Νίκου Κοκλώνη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και οι δύο γυναίκες ήταν οι υποψήφιες για να λάβουν τον εν λόγω ρόλο. Όπως αποκάλυψε ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως όλα δείχνουν δεν θα δούμε εκείνη στον Alpha.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Στικούδη είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ανακοίνωνε τη συμμετοχή της στο show. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, την έσβησε.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend», ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον πρώτο να αναφέρει: «Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά για το J2US και την Κατερίνα Στικούδη


Κλείσιμο
Τότε, η σύντροφός του σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US, είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο. Οπότε, προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή για κάποιον λόγο γίνονται, δεν στεναχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται, μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, δηλώσεις επί του θέματος παραχώρησε και η Κατερίνα Στικούδη. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. «Όλα θα ανακοινωθούν, όταν πρέπει. Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για την ανάρτηση και τον λόγο που την «κατέβασε», δήλωσε: «Θα σου πω τώρα τα ψυχολογικά μου; Είναι η κατάλληλη στιγμή;».



Ειδήσεις σήμερα:

Ζέστη και υγρασία σήμερα και αύριο - Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα

Ποιοι και πόσοι ωφελούνται από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Αναλυτικά παραδείγματα

Τις 24 ώρες ξεπερνά πλέον η αναμονή για όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης