Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ήμουν τίμια με τα παιδιά μου, είπα ότι δεν αφήσω πίσω το τραγούδι για κανέναν λόγο»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ήμουν τίμια με τα παιδιά μου, είπα ότι δεν αφήσω πίσω το τραγούδι για κανέναν λόγο»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες της και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά

natasa
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου και αναφέρθηκε στη σχέση της με τις κόρες της και το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και ξεκίνησε λέγοντας πόσο δεμένη είναι με τις κόρες της. «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία σημασία», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να είναι οι κόρες της ευτυχισμένες και ψυχικά υγιείς. «Η μόνη μου έγνοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια με τα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου και δεν θα το αφήσω πίσω για κανέναν λόγο», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmubamaircq1)

Θέλησε μάλιστα, να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη θεία της, η οποία βρισκόταν δίπλα της, όταν χώρισε. «Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmub7rkktrm9)

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά και εξήγησε πως είναι πολύ πρόθυμη. «Τον έρωτα τον ζω με χίλια, δεν φοβάμαι να πληγωθώ. Για μένα ο έρωτας είναι να δεις κάποιον, να σου γεννηθούν συναισθήματα και όταν τον αγγίξεις να πεις, εδώ είμαστε. Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ», δήλωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης