Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 18 κιλά, νιώθω αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 18 κιλά, νιώθω αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

«Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη μητέρα μου» έγραψε στο Instagram

egginamakedoy_instagram
Στη φάση της αποθεραπείας βρίσκεται η Ρεγγίνα Μακέδου αυτό το διάστημα, μετά από τη δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η χορεύτρια μοιράζεται την εμπειρία της από την καθημερινή μάχη που δίνει κατά της λευχαιμίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Χθες, πραγματοποίησε ένα Q&A, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, περιέγραψε τις αλλαγές που είδε στο σώμα της, τα κιλά που έχασε και τη γενικότερη αδυναμία που αισθάνεται, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται, ότι είχε κάποιες επιπλοκές που την οδήγησαν ξανά στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και ακολουθεί μια νέα σειρά φαρμακευτικής αγωγής.

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με τη διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα» έγραψε μέσα από Instagram story.

Σε ένα άλλο story, μίλησε για τη βοήθεια που έχει δεχτεί από τη μητέρα της, τονίζοντας ότι «δεν ξέρει τι θα έκανε χωρίς εκείνη».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τη μαμά μου. Το "τυχερή" είναι λίγο νομίζω. Από το φαγητό, την καθαριότητα, να με κάνει μπάνιο, να με βγάλει βόλτα, να μου έχει έτοιμα τα χάπια, να με πηγαινοφέρνει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να οδηγήσω. Λέω 100 φορές τη μέρα "Μαμααα"».

Δείτε τις αναρτήσεις της
reginamakedoyqna
reginma111
mamareginamakedou

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε πρόσφατα, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που η υγεία της δεν είχε χτυπηθεί ακόμη από τον καρκίνο, αλλά και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες της, δείχνοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram.

Δείτε τι ανάρτησε


regina_prinmeta2
regina_malia

Έχασε 17 κιλά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε ότι έχασε 17 κιλά μέσα σε 50 ημέρες, ενώ εξήγησε, πως το ότι βγαίνει φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είναι και καλά.

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες», εγραψε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ρεγγίνας Μακέδου στο Instagram
reggin22

reggina1



Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακόμα και μετά θάνατον, «σπάει» την παράδοση - Στο αββαείο του Ουέστμινστερ η κηδεία της

Παιδική πορνογραφία: Συνελήφθη συνταξιούχος δάσκαλος από τη Σπάρτη - Πώς προσέγγιζε τα θύματά του

Βασιλιάς Κάρολος Γ': «Η στιγμή που φοβόμουν έφτασε», είπε στη Λιζ Τρας - Ο διάλογος στην πρώτη τους συνάντηση






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης