Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που έπαιζε στο «Έχω ένα μυστικό» κι αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δεχόταν

papoutsaki
Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη κι αναφέρθηκε τόσο στα αυτοάνοσα νοσήματα που την ταλαιπωρούν, αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε, όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Έχω ένα μυστικό».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, μίλησε για τον ρόλο που υποδύθηκε, αποκαλύπτοντας πως δεν πέρασε καθόλου καλά την περίοδο εκείνη.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να δω το καλό σε αυτό. Δεν πέρασα καθόλου καλά. Μου κόστισε την υγεία μου, οπότε τι καλό να δω; Προφανώς, όλα αυτά ήταν μαθήματα. Ήταν να συμβούν και στο κάτω-κάτω δεν πέθανε και κανείς. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η κακή της ψυχολογία εκείνο το διάστημα είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίσει πολλά αυτοάνοσα. «Εκεί ξεκίνησαν τα αυτοάνοσα. Έκανα πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Έκανα μόνο θέατρο και μάλιστα, όχι εμπορικό. Διάλεγα πράγματα που θα διαφέρουν και δεν θα θύμιζαν με τίποτα ούτε στην απόχρωση. Έπρεπε να διαφοροποιηθώ, γιατί κατά αυτούς, με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Έγραφαν τέτοια πράγματα», δήλωσε η ηθοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmjf41xdq7dl)

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Υπήρχει ένα κόλλημα γενικότερα. Έλεγαν πως νομίζω ότι είμαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τρελά πράγματα. Λες κι ήθελα εγώ να είμαι κάποια άλλη. Ως παιδί, δεν είχα ζητήσει ποτέ στη ζωή μου ούτε αυτόγραφο. Δεν έγινα ηθοποιός, γιατί ήθελα να μοιάσω σε κάποιον. Μου αρέσω αρκετά και με αγαπώ».

Κλείσιμο
Η ηθοποιός ανέφερε επίσης, πως δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ειδικότερα κωμικές, όμως τις απέρριψε όλες. «Είχα πολλές προτάσεις για κωμικές σειρές κι είπα όχι σε όλες. Έκανα ξανά τηλεόραση με την Εθνική Ελλάδος. Δεν θα το έκανα ξανά. Τρελή είμαι να περάσω τέτοιο ζόρι; Είναι πολύ αστείο που μιλάμε για αυτό μετά από τόσα χρόνια. Μου φαίνομαι γραφική», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της και δήλωσε πως το γεγονός ότι είναι πολύ «ανοιχτός» άνθρωπος, πολλές φορές δεν της βγαίνει σε καλό.

«Κάνω αγώνα για την οριοθέτηση του εαυτού μου. Επειδή είμαι αρκετά ανοιχτή και δεν είμαι καχύποπτη και δεν συμπεριφέρομαι με τρόπο, που με προφυλλάσσει, αυτό σε κάνει πολλές φορές να νιώθεις εκτεθειμένος. Αισθάνομαι μια μεγάλη δύναμη γενικότερα, ότι μπορώ να φτιάξω τα πράγματα, να τα διορθώσω κι ενδεχομένως να επανέλθω από καταστάσεις που με πληγώνουν, οπότε κατά κάποιον τρόπο, νιώθω ότι είμαι άτρωτη. Δεν είμαι όμως, γιατί είμαι γεμάτη αυτοάνοσα», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmjeh7fmko5t)

«Συνήθως δεν κλατάρω από τη δουλειά, αλλά συναισθηματικά. Είμαι πολύ πρόθυμη να τα καταφέρω όλα και να τα κάνω με έναν τρόπο, που αισθάνομαι εγώ ότι είναι λειτουργικός. Το πρόβλημά μου είναι όταν κλατάρω συναισθηματικά, εκεί ζορίζομαι πολύ. Όταν δεν είμαι καλά, το παραδέχομαι και το παραλέω καμιά φορά», δήλωσε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmjenv5ihro9)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης