Ελένη Καρακάση: Η πρώτη της φωτογραφία από τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Ελένη Καρακάση: Η πρώτη της φωτογραφία από τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram 

eleni-karakasi__1_
Η Ελένη Καρακάση ετοιμάζεται να μπει στο καστ της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», θα ενσαρκώσει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτόν της «Ευτυχίας».

Η Ευτυχία είναι η ιδιοκτήτρια ενός μαγειρίου και όπως αναφέρει και η ηθοποιός στη νέα της ανάρτηση στο Ιnstagram, δηλώνει «ευτυχισμένη».

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Καρακάση ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει κρατώντας στα χέρια της την ταμπέλα με την επιγραφή του μαγειρίου της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σας παρουσιάζω την Ευτυχια,ιδιοκτήτρια του μαγειρείου «ΕΥΤΥΧΙΑ»που δηλώνει πολύ ευτυχισμένη!!!!Ολα αυτα στο «ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ» στο @megatvcom !!! Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της @eleni_kaplani».

Δείτε την ανάρτησή της:


Η υπόθεση της σειράς
Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη.

Κλείσιμο
Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με δύο σορούς σε Κέα και Σαρωνικό - Άγνωστο αν ανήκουν στους δύο αγνοούμενους κολυμβητές στο Σούνιο

Μήνυμα του 112 στη Θεσσαλονίκη για την κακοκαιρία – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης