Άρης Σοϊλέδης: «Κατάλαβα το λάθος μου και τιμωρήθηκα γι’ αυτό»

Άρης Σοϊλέδης: «Κατάλαβα το λάθος μου και τιμωρήθηκα γι’ αυτό»

«Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο φιναλίστ του Survivor 

soiledhs__1_
Ο Άρης Σοϊλέδης σε μία συνέντευξή του υπήρξε άκρως εξομολογητικός σε ότι έχει να κάνει με την εμπειρία του στο Survivor.

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το ριάλιτι επιβίωσης έριξε αυλαία ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού και ποδοσφαιριστής, επανήλθε στις αναμνήσεις του και μίλησε στο περιοδικό Hello.
O φιναλίστ του Survivor αναφέρθηκε στην αμοιβή που έλαβε για τη συμμετοχή του, στον Τάκη Καραγκούνια, καθώς και στην ποινή που του επιβλήθηκε, όταν παραβίασε τους κανόνες.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο ίδιος απάντησε στο αν υπήρξε από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του φετινού Survivor: «Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του όπως νομίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθούμε γι’ αυτό».
soiledhs_2

Κλείσιμο
Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στη σχέση του και στην κόντρα με τον Τάκη Καραγκούνια: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς, γιατί δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι και ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους. Οπότε, όταν ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς να έχει κάνει ούτε έναν φίλο, κάπου υπάρχει πρόβλημα. Και δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον χειρότερο άνθρωπο που έχεις γνωρίσει έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν θέλω τώρα να πω ποια».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τον κανόνα που παραβίασε κατά τη διάρκεια του Survivor, όταν πήρε ένα κινητό και προσπάθησε να επικοινωνήσει με αγαπημένα του πρόσωπα: «Κοίτα, δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου, γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια, ότι είχα κινητό, κλπ. Έχω απαντήσει για το θέμα αυτό. Ζήτησα συγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου. Τιμωρήθηκα γι’ αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι καλά, γιατί ανησυχούσα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα - Πού αναμένονται 40αρια

Aγνώριστη η Τζούλιαν Μουρ στην τελευταία της φωτογραφία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης