Ρεγγίνα Μακέδου: Δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Ρεγγίνα Μακέδου: Δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα» έγραψε στην ανάρτησή της - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

makrdouemfanisi
Με μία διαφορετική ανάρτηση επέστρεψε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η χορεύτρια που δίνει εδώ και καιρό μάχη με τη λευχαιμία, μοιράζεται το δύσκολο αυτό ταξίδι με τους ιντερνετικούς της φίλους.

Το Instagram αποτελεί αγαπημένο της μέσο για να επικοινωνεί στους ακόλουθούς της τα αισιόδοξα μηνύματά της και τις φωτογραφίες της στις οποίες είναι πάντα χαμογελαστή. Τελευταία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, περνά αρκετά δύσκολα αλλά δεν το βάζει κάτω.

Νωρίτερα σήμερα, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που η υγεία της δεν είχε χτυπηθεί ακόμη από τον καρκίνο, αλλά και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες της, δείχνοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram.

Δείτε τι ανάρτησε


regina_prinmeta2
regina_malia

Έχασε 17 κιλά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες

Κλείσιμο
Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε ότι έχασε 17 κιλά μέσα σε 50 ημέρες, ενώ εξήγησε, πως το ότι βγαίνει φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είναι και καλά.

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες», εγραψε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17.

Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα.

Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ρεγγίνας Μακέδου στο Instagram
reggin22

reggina1

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν απαντά για τα πάρτι - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι και σε αυτές τις θέσεις»

«Πώς βρήκε αυτή την παραλία;» - Το καλοκαίρι «αλά ελληνικά» του Μπόρις Τζόνσον συνεχίζεται

Στο 11,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης