Νίκος Κοκλώνης: Στη Δήλο με jet ski

Νίκος Κοκλώνης: Στη Δήλο με jet ski

Λάτρης των water sports και του island hopping

koklonis_dilos
Έχοντας ως βάση του και φέτος το νησί της Μυκόνου, ο Νίκος Κοκλώνης περνά το καλοκαίρι του κάνοντας water sports, αλλά και εξορμήσεις στα γύρω νησιά με αγαπημένους του φίλους.

Σήμερα ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός επισκέφτηκε τη Δήλο, ιερό νησί της αρχαιότητας και μνημείο παγκόσμιας πόλιτιστικής κληρονομιάς από το 1990.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε βλέπουμε μια απάνεμη παρθένα παραλία με μαγικά τυρκουάζ νερά. Τίποτα στην εικόνα δεν μαρτυρούσε την ταλαιπωρία που πέρασε για να φτάσει μέχρι εκεί ο Νίκος Κοκλώνης με το τζετ σκι. Όπως έγραψε στο ποστ του, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές στην πανέμορφη παραλία «Μην βλέπετε την ήρεμη, τύπου «γαλάζια λίμνη» θάλασσα στη Δήλο- μέχρι να φτάσουμε εδώ περάσαμε από 40 κύματα. 6 μπόφόρ!».




Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει στόρι, εξηγώντας πως για να φτάσει μέχρι εκεί τα μποφόρ ήταν πολλά, «5-6-7 μποφόρ, δεν ξέρω πόσα», και η διαδρομή με το jet ski μια πραγματική περιπέτεια.

Δείτε τα στόρι

Ο Νίκος Κοκλώνης στη Δήλο (1)

Ο Νίκος Κοκλώνης στη Δήλο (2)
Κλείσιμο

Ο παρουσιαστής και παραγωγός περνά τις φετινές του διακοπές στη Μύκονο, έχοντας μαζί του τις καλές του φίλες Κατερίνα Καινούργιου και Πηγή Δεβετζή, ενώ τις επόμενες μέρες επιστρέφει στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία των εκπομπών της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία του, Barking Well, θα διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της, αναλαμβάνοντας παραγωγές για δύο ακόμα τηλεοπτικούς σταθμούς.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τελικά μάθαμε να ζούμε με τον κορωνοϊό - «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών

Η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει «συνοριακό ζήτημα» στον Έβρο λέει το ΥΠΕΞ

Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης