Η Ευγενία Δημητροπούλου γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της

Η Ευγενία Δημητροπούλου γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της

Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει τη μικρή Εύα από την Αφρική - Δείτε τις φωτογραφίες

evgenia-dimitropoulou-1
Η Ευγενία Δημητροπούλου βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει στην αγκαλιά της, την κόρη της, Εύα.

Το κοριτσάκι που η ηθοποιός υιοθέτησε από την Αφρική, έκλεισε τα δύο του χρόνια και η μητέρα της αποφάσισε να της κάνει ένα εντυπωσιακό πάρτι για να γιορτάσει την ξεχωριστή ημέρα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη γιορτή, ενώ ανάμεσα τους καλεσμένους ήταν και οι καλοί της φίλοι, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ευγενία Δημητροπούλου έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα αλλά για εμάς γιορτάζει όλη η πλάση! Πρώτα γενέθλια αγκαλιά! Χρόνια πολλά Εύα μου! Να χαίρεσαι, να ανοίγεις τα φτερά σου, να αλαργεύεις, να μαγεύεις τον τόπο με το γέλιο σου».

Δείτε τις αναρτήσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου στο Instagram:

dimitropoulou1656
dimitropoulou28
299189004_1130821637535537_8226493060683278892_n
299773686_1208069476625115_4754797494465832305_n
Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μιλήσει για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο στην εκπομπή «Dot», για την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρα Λεόνε αλλά και για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νιώθει.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται», είπε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε:

«Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

Κλείσιμο
Για τη στιγμή που έμαθε ότι τα κατάφεραν, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει: «Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Σανγκάη - Χάος σε Ikea: Πελάτες τρέχουν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού

Κόλλησε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid»

Ουκρανία: Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη νάρκης ενώ κολυμπούσαν στην Οδησσό - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης