Άρης Σοϊλέδης: Εύχεται στη Μαρία Αντωνά για τη γιορτή της - Ο χορός της σε πανηγύρι

Άρης Σοϊλέδης: Εύχεται στη Μαρία Αντωνά για τη γιορτή της - Ο χορός της σε πανηγύρι

Δείτε το βίντεο από το κρητικό πανηγύρι, όπου διασκέδασαν χθες το βράδυ 

soiledis_antona_panigiri__2_
Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Μαρία Αντωνά και ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί «χρόνια πολλά», στα social media. 

Λίγο μετά την αλλαγή της μέρας, ο πρώην παίκτης του Survivor ευχήθηκε στην αρραβωνιαστικιά του, αναρτώντας μία φωτογραφία της στο Instagram. Στο story που ανέβασε γράφει: «Να σε χαίρομαι αστέρι μου. Σ' αγαπώ».

Δείτε την ανάρτησή του

antona2


Το ζευγάρι βρίσκεται εκτός Αθηνών για τις καλοκαιρινές του διακοπές και τη γιορτή της ραδιοφωνικής παραγωγού και συγκεκριμένα στο Λουτράκι Χανίων. Χθες το βράδυ μάλιστα, οι δυο τους γλέντησαν με φίλους τους σε κρητικό πανηγύρι, με τον ποδοασφαιριστή να απαθανατίζει τον χορό της Μαρίας Αντωνά. Στο βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram story, έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Και ακόμα είναι στο 4ο ποτό. Φανταστείτε αργότερα».

Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Αντωνά χορεύει σε πανηγύρι


Η Μαρία Αντωνά απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο υποστήριζε καθημερινά, όσο διαγωνιζόταν στο Survivor. Οι δυο τους, όπως έχουν δηλώσει, αναμένεται να παντρευτούν σε λίγο καιρό.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αφού νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αφού επέστρεψε στη βάση του και στη σύντροφό του, θέλησε να της υπενθυμίζει, το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην μέλλουσα σύζυγό του και επιθυμώντας να την ευχαριστήσει που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, έγραψε στο Instagram:

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις».


Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Δικογραφία-καταπέλτης για τις κόντρες θανάτου στο Χαλάνδρι

Εφετείο Αθηνών: Ημουν υπό την επήρεια ναρκωτικών, θα υποστηρίξει ο πρώην παίκτης reality

Bullying: «Τη φώναζε πελεκάνο, χοντρέλα και γυαλάκια» - Στο σκαμνί διευθύντρια σχολείου και πρώην μαθητής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης