Άρης Σοϊλέδης: Η αντίδρασή του μετά τον «πόλεμο» Αντωνά - Εμμανουήλ

Άρης Σοϊλέδης: Η αντίδρασή του μετά τον «πόλεμο» Αντωνά - Εμμανουήλ

Το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους – Δείτε τα βίντεο και όλα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσά τους

Emmanouil_Kontra
Ο πόλεμος ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Μαρία Αντωνά καλά κρατεί. Θέση για τα όσα έχουν ειπωθεί πήρε ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος σχολίασε με το δικό του τρόπο την κόντρα ανάμεσα στην αγαπημένη του και τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια μαύρη φωτογραφία, στην οποία είχε τοποθετήσει δύο emoji που σε παρέπεμπαν σε αναγούλα και εμετό.

Δείτε το story του
Emeto


Πως ξεκίνησε η κόντρα των τριών
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο Survivor, τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω», είχε πει ο πρώην παίκτης του Survivor στην Espresso.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά
Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν καθόλου στη Μαρία Αντωνά, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση. Συγκεκριμένα προχώρησε σε μια σειρά από stories όπου «κατακευραυνώνει» τον γνωστό makeup artist και πρώην παίκτη του Survivor για όσα υποστήριξε. «Εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα – τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι – μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα sites, τα blogs αλλά και ο κόσμος».

«Επειδή πραγματικά μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε παιχνίδι ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν λοιπόν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο απλά ενώ επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές και ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί».

«Έχουν εθιστεί τόσο πολύ με το κομμάτι της δημοσιότητας που για μια ακόμα φορά αναφέρουν το όνομα μου και μάλιστα με πάρα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και μάλιστα με το γεγονός ότι χειροδίκησα κιόλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για προσώπικοτητες και τέτοιους ανθρώπους που πραγματικά είναι μόνο για λύπηση. Μόνο αηδία μου προκαλούν. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος γιατί ειλικρινά είναι μέχρι να πάρω κι άλλες ανάποδες και να αρχίσω να δημοσιεύω διαλόγους, μηνύματα, τηλέφωνα και πράγματα τα οποία μου έχουν πει αλλά τόσο καιρό κρατάω τόσο χαμηλό προφίλ γιατί έχω μάθει να σέβομαι στη ζωή μου. Όσοι δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας, μη μιλάτε για εμάς. Ειλικρινά ως εδώ, μέχρι εδώ! Έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, έχω διαχειριστεί μια κατάσταση δύσκολή με τον καλύτερο τρόπο αλλά εδώ θα μπει μια τελεία. Μετά από αυτά θα μιλήσουν άλλοι και όχι εγώ» συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά στο Instagram προφίλ της.

Κλείσιμο
Μαρία Αντωνά για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στη Μαρία Αντωνά
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν άργησε να απαντήσει εξαπολύοντας νέα βέλη κατά της παρουσιάστριας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φτάνοντας σε σημείο να την αποκαλεί «αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύστατο κοριτσάκι».

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε «και με τη δική μου τη σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα μου. Δουλεύω 20 χρόνια, μέσα στην τηλεόραση, είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης, όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες. Επίσης, λέει ότι της έστειλαν στο προφίλ της τα stories μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15, 20 ψεύτικα προφίλ όπου μπαίνει και βλέπει τα δικά μου stories μόνη της».

«Και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι, όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι, εγώ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου όσο και αν δεν αρέσει σε αυτό το αμόρφωτο κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω καμία ανάγκη να ασχολούμαι».

«Και για να μην ξεχνιόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, στη δική σας εκπομπή και σε αυτή τη θέαση που σου έχουν δώσει, κάθε μέρα σχολιάζατε τι είπε χθες στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Έτσι ανεβήκατε 2, 3 μονάδες παραπάνω και μόλις βγήκα από το παιχνίδι ξαναέπεσε στο 2% και 3% η θεαματικότητα γιατί δεν είχατε να ασχοληθείτε με τον Εμμανουήλ. Σουτ, λοιπόν, γιατί έχω πολλά να πω για τη γούνα σας που δεν σας συμφέρει καθόλου. Για αυτό θα βάλω την τελεία εγώ» συμπλήρωσε, σε επόμενη του ιστορία, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντά στη Μαρία Αντωνά


Ειδήσεις σήμερα:

Το τέλος της Ενισχυμένης Εποπτείας: «Χώρος» για νέα μέτρα, τι αλλάζει στις 20 Αυγούστου


Βόλος: Νεκρή βρέθηκε 72χρονη μέσα στο σπίτι της - Ήταν μέρες πεθαμένη


Μύκονος: Ο 50 Cent ζωντανά σε κλαμπ του νησιού για δύο ώρες και... 300.000 ευρώ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης