H Ελένη Βαΐτσου θα πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά «Η δική μας οικογένεια»

H Ελένη Βαΐτσου θα πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και τους Μάριο Αθανασίου και Απόστολο Γκλέτσο

elevi-vaitsou-2
H Ελένη Βαΐτσου θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Μάριο Αθανασίου και Απόστολο Γκλέτσο στη νέα κωμική σειρά του Open, με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». Το καστ θα συμπληρώσουν οι ηθοποιοί Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Πουρσανίδης και Ρένος Ρώτας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ το σενάριο ο Άγγελος Χασάπογλου. Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται στην ιστορία δύο παιδικών φίλων, που έχουν κοινό πάθος τους αγώνες μότο κρος. Μετά από ένα ατύχημα όμως, θα στραφούν επιχειρηματικά σε αυτή τους την αγάπη, που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ο ένας από αυτούς είναι ορκισμένος εργένης και ο άλλος δημιουργεί τη δική του οικογένεια, αποκτώντας τρία παιδιά, αλλά και υιοθετώντας ένα ακόμα. Όταν ο οικογενειάρχης με τη σύζυγό του σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα την οικογένειά του, τα παιδιά του, «κληρονομεί» ο παιδικός του φίλος, προσπαθώντας πλέον να είναι ο «αρχηγός» (Μάριος Αθανασίου) της «Δικής μας οικογένειας». 
244531093_1929645313862747_6227120371460654462_n
Η Ελένη Βαΐτσου μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τον ρόλο της Μελίνας στο Μπρούσκο, αλλά και τη συμμετοχή της στον «Ήλιο», αναλαμβάνει στην καριέρα της έναν κωμικό ρόλο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποδυθεί τη δημοσιογράφο που θα γίνει οικιακή βοηθός για χάρη… του παιδιού της, ενώ θα δούμε και τον Απόστολο Γκλέτσο σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

Η παραγωγή ανήκει στη Silverline Media Productions και η σειρά «Η δική μας οικογένεια» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν και θα προβάλλεται καθημερινά.

Ειδήσεις σήμερα:

Συρροή κρουσμάτων Covid στο Γηροκομείο Ξάνθης - Νόσησαν 36 άτομα

Κρύβεται στα βουνά ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Κρεσέντο προκλήσεων Ακάρ - Τσαβούσογλου - «Παραβάτης του διεθνούς δικαίου η Ελλάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης