Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι διακοπές τους στο σκάφος

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι διακοπές τους στο σκάφος

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

garbisxinas2
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί. 
 
Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους από τις συναυλίες αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Τα στιγμιότυπα από τις κοινές τους διακοπές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα προφίλ τους στο Instagram, το  οποίο και χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε άλλο μέσο για να επικοινωνούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.


Τις τελευταίες ώρες το ζευγάρι χαλαρώνει σε ένα σκάφος απολαμβάνοντας τη θάλασσα κάποιου νησιού.

Τόσο η Καίτη Γαρμπή και  Διονύσης Σχοινάς μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, φωτογραφίες τους.

«Αυτή η πονηρή μουρίτσα εκεί πίσω, όλα τα λεφτά», έγραψε στη λεζάντα μίας απο τις δημοσιεύσεις της, η Καίτη Γαρμπή, εννοώντας τον σύζυγό της.

«Καααλοκαιρινές διακοπές για λίιγοοοοοο», έγραψε με τη σειρά του και ο τραγουδιστής, ο οποίος πόζαρε σαν καπετάνιος μπροστά από το τιμόνι του σκάφους.

Δείτε τις φωτογραφίες τους


kairtigarbi1
garbisxoinas20
sxoinasdionisis

Το ζευγάρι παραμένει παντρεμένο εδώ και 25 χρόνια και πριν λίγο καιρό γιόρτασε την επέτειό του, οπότε και μοιράστηκε την ευτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.

O Διονύσης αποκαλεί την Καίτη «βασίλισσα» και εκείνη μιλάει για τον σύζυγό της με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλώντας τον «ιππότη».

«Ένας άντρας του σήμερα με μια ιπποτική νοοτροπία του χτες, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία», έγραψε η Γραμπή στην ανάρτησή της και μιλάει για μια ζωή σαν παραμύθι.

Kaiti_Dionysis
Louloudia


To ζευγάρι για τη ξεχωριστή ημέρα της επετείου του έσβησε κεράκια σε μια εντυπωσιακή τούρτα εμπνευσμένη από την Disneyland.

Garbi_Tourta
Κλείσιμο



Τα χρόνια πολλά του Σχοινά και η τηλεοπτική πρόταση γάμου που έγραψε ιστορία

Είναι από τα σκηνικά που έχουν μείνει χαραγμένα στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την on air πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πριν από 26 χρόνια, έγινε η πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Ελλάδα, με τον Διονύση Σχοινά να ξαφνιάζει την Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της παρουσιάτριας, οι δυο τραγουδιστές πήγαν να υποδεχθούν το 1997 και έφυγαν με βέρες! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η Ρούλα Κορομηλά τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη Γαρμπή έμεινε άφωνη και εμφανώς συγκινημένη- ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η παρουσιάστρια ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00) και τα μηχανάκια της AGB πήραν τότε φωτιά.

Δείτε την ιστορική πρόταση γάμου
Γαρμπή & Σχοινάς - Πρόταση Γάμου


Τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Ο τραγουδιστής με αφορμή τα 25 χρόνια έγγαμου βίου ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στη λιτή ανάρτησή του.


Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.




Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν υπάρχει βιασμός, έγινε με τη θέλησή της», λέει η συνήγορος του 33χρονου στα Ανώγεια

Τουρκία: Ανευ προηγουμένου προκλήσεις από Ακάρ - «Αν θέλει ο Θεός, Τούρκοι θα κολυμπήσουν έως το Καστελλόριζο»


Tελικά οι μολότοφ είναι... βόμβες με απόφαση του Αρείου Πάγου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης