Κατερίνα Καινούργιου για Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια»

Κατερίνα Καινούργιου για Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια»

Η παρουσιάστρια απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

kainourgiou-tsagkridis
Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που της τέθηκαν ήταν κι αυτά που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα, στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μία από τις ερωτήσεις που της έκανε ένας follower ήταν αν η παρουσιάστρια νιώθει έτοιμη να μιλάει για τον χωρισμό της, με εκείνη να απαντά: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια... Δεν νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

Όταν ένας ακόλουθος, ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου γιατί αντιμετωπίζει τόση δυσκολία στα προσωπικά της, αφού φαίνεται τόσο υπέροχος άνθρωπος, η παρουσιάστρια έγραψε με χιούμορ: «Έλα μου ντε. Ίσως λάθος επιλογές… Ίσως να φταίω και εγώ».

tsagkridis-katken

Aν και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια για τους ακριβείς λόγους που χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες πως στον επιχειρηματία δεν άρεσε η υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και προτιμούσε να κρατάνε πιο χαμηλό προφίλ.

Κλείσιμο
Τον περασμένο Ιούνιο, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση του, ωστόσο από τότε δεν έχουν γνωστές περισσσότερες πληροφορίες για το αν χώρισαν ξανά.
καινουργιου
Όπως αναφέρθηκε, παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους κρατούσαν μια τυπική σχέση όλο αυτό το διάστημα. Η μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο της, με τους κοινούς τους γνωστούς να προσπαθούν να φέρουν και πάλι κοντά το ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει μαζί στη Ρώμη για ένα τριήμερο και μάλιστα, το ταξίδι αυτό το πρότεινε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η παρουσιάστρια πάντως απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Tελικά οι μολότοφ είναι... βόμβες με απόφαση του Αρείου Πάγου

Κύπρος: Σεξ, ναρκωτικά και ροζ ταινίες στις Φυλακές της Λευκωσίας

Ζινεντίν Ζιντάν: Viral η φωτογραφία με την εντυπωσιακή του οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης