Δράμα για τη Ρένα Κουμιώτη, πέθανε ο γιος της - Δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία

Δράμα για τη Ρένα Κουμιώτη, πέθανε ο γιος της - Δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία

Σοβαρά προβλήματα υγείας δεν επέτρεψαν στην τραγουδίστρια να πει από κοντά το ύστατο «αντίο» στον πρωτότοκο γιο της

Rena_Koumioti_Exof
Το πιο δυνατό χτύπημα έδωσε η μοίρα στη Ρένα Κουμιώτη καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος της. Μια από τις πιο σπουδαίες φωνές του νέου κύματος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» αποχαιρέτησε για πάντα τον γιο της, Νίκο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

Αυτό όμως που κάνει μεγαλύτερη τη θλίψη της είναι ότι η Ρένα Κουμιώτη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του, αφού σοβαρά προβλήματα υγείας, την κρατούν μακριά από συγκινήσεις και δημόσιες εμφανίσεις.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, παρουσία συγγενών και φίλων.

Ποιος ήταν ο Νίκος Σαββίδης
Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της σπουδαίας ερμηνεύτριας και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία, παντρεύτηκε και απέκτησε τον γιο του, Νίκο. Μάλιστα τα πρώτα χρόνια τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού, όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο ύστερα από δύο χρόνια χώρισαν.

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο «δύο» τις χάλαγα τις σχέσεις μου. Μόνο ο δεύτερος γάμος μου στην Αμερική, όπου πήγα το '74 ως τραγουδίστρια πια, διήρκεσε πολύ παραπάνω. Χώρισα, λοιπόν, αφού ένιωσα ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε έρωτας, ούτε αυτές οι βλακείες. Δεν κρατήσαμε καμιά επαφή. Σήμερα, και να τον δω στον δρόμο, δεν θα τον γνωρίσω. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου και τα δυο εγγόνια μου», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της στη «Lifo» η Ρένα Κουμιώτη.

Η 74χρονη σήμερα ερμηνεύτρια μετά και το ξαφνικό τέλος του πολυαγαπημένου τους γιου, αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θέλοντας να ζει με τις αναμνήσεις της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 40°C ο υδράργυρος σήμερα - Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας την επόμενη εβδομάδα

Συνδικάτα καλούν να θεσπιστεί σε όλη την ΕΕ διά νόμου όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους

Τουλάχιστον 10 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Υεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης