Ολυμπία Κρασαγάκη: Χειρουργήθηκε μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο - Το συγκινητικό μήνυμα στη γιατρό της

Ολυμπία Κρασαγάκη: Χειρουργήθηκε μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο - Το συγκινητικό μήνυμα στη γιατρό της

Η φωτογράφος είχε παρομοιάσει τη μάχη που δίνει με τη νόσο με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, γιατί κανένας από τους δύο δεν ξέρεις πότε και αν θα σου χτυπήσει την πόρτα

Karagasaki_8
Η Ολυμπία Κρασαγάκη γνωστοποίησε πριν από λίγους μήνες ότι δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Η φωτογράφος αντιμετωπίζει με δυναμισμό την ασθένειά της και δίνει δύναμη σε όσους πάσχουν από την επάρατη νόσο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές της, ότι χειρουργήθηκε και επέλεξε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη χειρουργό της, Φιορίτα Πουλάκη. Όπως δήλωσε η φωτογράφος, η διαδικασία αντιμετώπισης της νόσου της χάρισε και μια νέα φίλη.

«Στη ζωή μας έρχονται κάποιοι άνθρωποι για να μας χαρίσουν απλόχερα χαρά. Τυχεροί όποιοι τους συναντήσουν. Εγώ δεν νιώθω απλά τυχερή αλλά ευγνώμων γιατί η @fioritapoulakaki μου έδωσε πίσω την ζωή μου»,  έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ολυμπία Κρασάγακη. 

Karagasaki___1_
Κλείσιμο

Ήταν 28 Μαΐου του 2022 όταν η Ολυμπία Κρασάγακη, πήρε την σπουδαία απόφαση να μοιραστεί τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον οποίο παρομοίασε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, γιατί κανένας από τους δύο δεν ξέρεις πότε και αν θα σου χτυπήσει την πόρτα.

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω, λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. “Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle”!», είχε γράψει στην περιγραφή αυτής της πρώτης της ανάρτησης η φωτογράφος, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τέχνης για να διαδώσει το πιο σημαντικό μήνυμα για τον καρκίνο.



Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης