Γιώργος Γεροντιδάκης: Στη δεύτερη σεζόν του «Σασμού» - Ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί

Γιώργος Γεροντιδάκης: Στη δεύτερη σεζόν του «Σασμού» - Ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί

Ο ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες θα ενσαρκώσει έναν ρόλο – κλειδί στην εξέλιξη του Σασμού

Gerodidakis
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρόκειται από τις «Άγριες Μέλισσες», να πάρει μεταγραφή και να βρεθεί στην δημοφιλή σειρά «Σασμός». Η είσοδος του στη σειρά αναμένεται να «ταράξει τα νερά» και ο πρώην «Μελέτης» από το «Διαφάνι» θα βρεθεί στην «Άνω Ποριά» στον ρόλο που υποδύονταν ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο ρόλος που πρόκειται να ενσαρκώσει ο ηθοποιός, θα είναι ένας τελείως κόντρα ρόλος σε σύγκριση με τον «Μελέτη» τον οποίο υποδύονταν για τρεις συνεχείς σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες». Από του χρόνου, πρόκειται να τον δούμε ως υπηρέτη του νόμου και θα εμφανίζεται στα νέα επεισόδια στη θέση του «Γεράσιμου». Μένει να ανακαλύψουμε αν ο ρόλος πρόκειται, πέρα από τα αστυνομικά καθήκοντα, να κρατήσει και το ειδύλλιο με τη «Στέλλα» (Ευγενία Σαμαρά).
meletis-1_cleanup
 
Όπως είναι γνωστό ο Γεράσιμος αφήνει για πάντα πίσω του την Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα του, Βλάσση Καραπάνου. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστό το όνομα του ρόλου που θα υποδυθεί, θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του στην σειρά, θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Ένα ακόμη όνομα που επιβεβαιωμένα πρόκειται να βρεθεί στη δημοφιλή σειρά είναι και αυτό του Στέλιου Μάινα, ο οποίος αναμένεται να υποδυθεί έναν κομβικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του «Πετρή» (Κώστας Νικούλι). Το αξιοσημείωτο σε αυτήν την περίπτωση είναι, ότι η οικογένειά του τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό. 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές


400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης