Άντζελα Γκερέκου: Φτιάχνει γαλατόπιτα στη… Γη της ελιάς

Άντζελα Γκερέκου: Φτιάχνει γαλατόπιτα στη… Γη της ελιάς

Η ηθοποιός επισκέφθηκε τοπικό κατάστημα της Αρεόπολης, όπου ετοίμασε το διασημότερο γλυκό της Μάνης

293326496_295718186062526_4176466776758804932_n
Με αφορμή την επίσκεψή της στη Μάνη, στα τέλη Ιουνίου, ως επίσημη ομιλήτρια για την 196η Επέτειο από τη Μάχη του Διρού, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα Άντζελα Γκερέκου επισκέφθηκε τοπικό κατάστημα της Αρεόπολης όπου ετοίμασε το διασημότερο γλυκό της Μάνης, την παραδοσιακή γαλατόπιτα.

Η κα Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube σχετικό βίντεο, όπου αναφέρθηκε και στη δεύτερη ιδιότητά της, εκείνη της ηθοποιού, και ειδικότερα στον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Αθηνά» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Αντζελα Γκερέκου

«Βρισκόμαστε στην Αρεόπολη, στη Μάνη. Η γη της ελιάς λοιπόν. Και συγκεκριμένα, εκτός από Άντζελα είμαι και Αθηνά όπως ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα πείραγμα στον ήρωα της σειράς, τον «Πότη» ο οποίος φημίζεται για τις γαλατόπιτές του. «Θα σας παρουσιάσουμε μια αυθεντική συνταγή γαλατόπιτας. Ελπίζω να μη ζηλέψει ο Πότης. Είμαι σίγουρη ότι θα του φτιάξω μια εξαιρετική γαλατόπιτα και θα αλλάξει προμηθευτή».

Το βίντεο θα προβληθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του #1o_Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: #PeloponneseFoodStories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 17 και 18 Ιουλίου στην Αρεόπολη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την Προέδρο του ΕΟΤ για την εξαιρετική τιμή να επισκεφθεί τη Μάνη, καθώς και για την τεράστια συμβολή της στην προβολή και ανάδειξη τόσο της παραδοσιακής όσο και της σύγχρονης τοπικής κουλτούρας της περιοχής.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί τα βρόντηξε ο «σούπερ Μάριο» Ντράγκι: Οι κίνδυνοι για την Ιταλία, την Ευρωζώνη και την Ουκρανία

Αυξάνεται η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη, σε ποιο σενάριο θα φτάσει στο 50%

Αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές το τριήμερο λόγω ισχυρών ανέμων - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης