Στάθης Σχίζας: Το έπαθλο στο Survivor, η κόρη που απέκτησε στα 21 και η σχέση που διατηρεί με την μητέρα της

Στάθης Σχίζας: Το έπαθλο στο Survivor, η κόρη που απέκτησε στα 21 και η σχέση που διατηρεί με την μητέρα της

«Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα, όποια απόφαση και  αν πάρει θα είμαι δίπλα της. Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για τη μητέρα της κόρης του - Δείτε το βίντεο

stathis-sxizas_
Ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που αναδείχθηκε, ως ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», ο ίδιος αναφέρθηκε σε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του και  έκανε λόγο τόσο για την κόρη του, όσο και για την σχέση που διατηρεί με τη μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει.Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη, γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην παίκτης και νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τη μητέρα της κόρης του: «Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα, όποια απόφαση και  αν πάρει θα είμαι δίπλα της. Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».


Όσον αφορά στο Survivor ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Πάντα στη ζωή μου κοιτάζω κοντά για να πηγαίνω μακριά. Προφανώς και δεν μπορούσα να σκεφτώ τη μέρα που μπήκα στο Survivor ότι σε πέντε μήνες θα ήμουν στον τελικό. Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού ότι αυτός είναι ο στόχος και εκεί θέλω να φτάσω αλλά πάντα κοίταζα να περνάει βδομάδα με τη βδομάδα για να ζω κιόλας το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τον τελικό από την πρώτη βδομάδα που έχω μπει μέσα, είναι και ψυχοφθόρο, σου φαίνεται ατελείωτο. Βδομάδα με τη βδομάδα όμως κύλησε πιο όμορφα, πιο ευχάριστα και πιο γρήγορα ως τον τελικό. Όταν είχαμε μείνει πλέον τέσσερις, είπα πως όλα είναι πιθανά. Τέσσερα άτομα είμαστε, για να έχω μείνει και να έχω περάσει κάποιες ψηφοφορίες, κάποιοι άνθρωποι με πιστεύουν και έχουν ταυτιστεί μαζί μου οπότε γιατί όχι».

Κλείσιμο
Κλείνοντας τη συνέντευξη και τις δηλώσεις του ο επιχειρηματίας τόνισε: «Νομίζω ότι τα προηγούμενα Survivor τα είχαν πάρει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες. Νομίζω όμως ότι σε αυτό το Survivor για πρώτη φορά ο κόσμος έκρινε με ένα σύμπλεγμα πραγμάτων. Καλός ήμουν αγωνιστικά αλλά, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά. Τα τελευταία αγόρια, που είχαμε μείνει, ήμασταν όλοι πάνω κάτω πολύ δυνατοί, αλλά ο Άρης ήταν πιο πάνω και ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης. Αντικειμενικά να μιλάμε ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης».

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbzrdlfz489)

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκύρος μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις πιο επικίνδυνες παραλίες στην Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη – Δείτε πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης