Δανάη Μιχαλάκη: «Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, θα μας είχαν πάει στο Δαφνί, με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου»

Δανάη Μιχαλάκη: «Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, θα μας είχαν πάει στο Δαφνί, με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου»

«Μου λείπει να κάνω βλακείες στον δρόμο, γενικά πια έχω τελείως διαφορετική καθημερινότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Μιχαλάκη - Δείτε το βίντεο

Michalaki_1259
Η Δανάη Μιχαλάκη μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών», μίλησε για τον ρόλο της «Δρόσως» και έκανε έναν απολογισμό των τριών ετών της σειράς. Στην κάμερα της εκπομπής DOT, μίλησε η ηθοποιός και αναφέρθηκε στο φινάλε που χάρισαν οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς στο τηλεοπτικό κοινό.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τις στιγμές που της έμειναν ανεξίτηλες στα γυρίσματα. «Θυμάμαι την πρώτη σκηνή που γυρίσαμε στην Κοπαΐδα, μετά τα γυρίσματα στην Τρούμπα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα “αυτό φτιάχτηκε για τον ρόλο που κάνω εγώ”».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η ίδια μίλησε για την εποχή, πριν γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό: «Μου λείπει να κάνω βλακείες στον δρόμο, επειδή έχω καταγωγή από Αγγλία έκανα την τουρίστρια, γενικά πια έχω τελείως διαφορετική καθημερινότητα. Μου δίνει χαρά ότι μπορώ να βιοποριστώ από αυτό που ήθελε και με γεμίζει».
Danae_Mixalaki125

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, η ίδια ανέσυρε μνήμες από τα μαθητικά της χρόνια και θυμήθηκε πως δεν ήταν η «ωραία του σχολείου». «Είχα μία κοροϊδία λόγω της αγγλικής μου προφοράς … Δεν με αγαπούσαν οι καθηγητές μου, ήμουν πειραχτήρι».

Κλείσιμο
Η επανάστασή της στην εφηβεία κράτησε τρία χρόνια, από τα 14 ως τα 17, και οι γονείς της, είπε, ότι θα έπρεπε να πάρουν μετάλλιο που την άντεξαν.

«Είδα το La La Land και βγήκα από την αίθουσα, πήγα παραιτήθηκα γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκανα έναν χρόνο κάστινγκ και δεν με έπαιρναν πουθενά», ανέφερε σχολιάζοντας το ρίσκο που πήρε να αφήσει τη δουλειά της και να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός.

«Όταν πήγα στις “Άγριες Μέλισσες” δεν πίστευα ότι θα με πάρουν. Οι “Μέλισσες” με βρήκαν στη φάση που σκεφτόμουν “τι άλλο να κάνω”».

Κλείνοντας τη συνέντευξη η ίδια μίλησε για τη σχέση με τον συζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου: «Ο Γιώργος δεν έχει σχέση με τον χρόνο. Τον περιμένω πάντα. Είμαι αυστηρή μαζί του, του λέω τη γνώμη μου με αγάπη».

«Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, θα μας είχαν πάει στο Δαφνί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν γελάμε. Με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clayjw72ac1l)


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης