Φαίη Σκορδά: Ο ANT1 ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά: Ο ANT1 ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την παρουσιάστρια

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, επιβεβαιώθηκαν κι επισήμως - Μένει να ανακοινωθεί η νέα τηλεοπτική στέγη της παρουσιάστριας 

SKORDA556
Η Φαίη Σκορδά με επίσημη πλέον ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό, ύστερα από εννιά χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας. 

Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου:

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του.
Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

SKORDA_125
Αυλαία έριξε το «Πρωινό» σήμερα Παρασκευή (8/7) με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι σε αμηχανία και τη Φαίη Σκορδά να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, μιας και ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 μετά από εννέα χρόνια στην πρωινή ζώνη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη πάνω από όλα, τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτήν την εκπομπή. Ξέρετε, εμείς που είμαστε λίγο πιο παλιοί στην τηλεόραση, καμιά φορά στην πορεία χανόμαστε στη μετάφραση, χάνουμε τη σπίθα για ρεπορτάζ, τη σπίθα για διάκριση, τη σπίθα για επιτυχία και καμιά φορά αυτή τη σπίθα τη βλέπουμε σε νεότερους συναδέλφους κι εγώ φέτος αυτή τη σπίθα την είδα στους ανθρώπους που απάρτιζαν αυτή εδώ την εκπομπή. Και αυτή η σπίθα μου έδωσε νέα πνοή και νέα δύναμη. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους γιατί αυτή η εκπομπή ήταν μία επιτυχημένη εκπομπή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά, φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα ένα λεπτό μόνο για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Μέσα σε ένα λεπτό δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα εννέα – δέκα χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί χθες μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου, η οποία μου έλεγε “σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Και όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη, αν έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω”. Οπότε με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν».
Σε συνέχεια των δηλώσεων της η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τον όμιλο και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τη συνεργασία.

Κλείσιμο
«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Θέλω να ευχαριστήσω κάποια στελέχη, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Λάτσιο, τον κ. Καλημέρη, όλα τα στελέχη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους ό,τι και αν συμβεί για την εμπιστοσύνη μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Θοδωρή Κυριακού, να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα. Σας κοιτάζω στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και σας ευχαριστώ όλους. Και ένα ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες που βρίσκονται σε άλλα κανάλια… Δεν έχει σημασία γιατί οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν και αυτό που μένει σε όλες μας τις δουλειές είναι μία αγκαλιά… Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπώ πολύ», είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης