Άγριες Μέλισσες: «Σπάραξε» το Twitter με τον θάνατο του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: «Σπάραξε» το Twitter με τον θάνατο του Δούκα

«Λεωνίδα σε ευχαριστούμε πολύ», «Ανατρίχιασα ρε Δούκα», «Θα βάλω τα κλάματα», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη

doukasthanatos
Οι «Άγριες Μέλισσες» αποχαιρετούν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό, μετά από τρία χρόνια επιτυχίας. Το φινάλε δεν θα μπορούσε να μην είναι καθηλωτικό, συγκινητικό και με σημαντικές απώλειες. Μία από αυτές ήταν και του Δούκα Σεβαστού, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

Μετά από μία συγκινητική σκηνή που μοιράστηκε με τη Μαρία Κίτσου, ή αλλιώς τη Λενιώ που καταδίωκε για τρία ολόκληρα χρόνια, ο άρχοντας του κάμπου, ο «πιο καλογραμμένος κακός της ελληνικής τηλεόρασης», όπως τον αποκάλεσαν οι χρήστες των social media έφυγε. Μετά την προβολή της σκηνής αυτής, τα σχόλια έπεσαν «βροχή» στο Twitter,  με το τηλεοπτικό κοινό να αποθεώνει τον Λεωνίδα Κακούρη για την ερμηνεία του.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Σταμίρη, έπεσε νεκρός για να σώσει εκείνη και τη νεογέννητη κόρη της. Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος του τελευταίου επεισοδίου για τις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλλας διψούσε για αίμα και είχε στριμώξει στο υπόγειο τον Δούκα Σεβαστό και την Ελένη Σταμίρη. Στο πλευρό του είχε τους άνδρες του. Μέχρι που έκανε μια πρόταση στον Δούκα.

292040872_570890531102753_1774365437653376719_n


«Έλα έξω Δούκα και δεν θα πειράξω την Σταμίρη, εσένα έχω άχτι», φώναξε ο Ακύλλας στο υπόγειο για να απειλήσει στη συνέχεια τους δυο ήρωες πως αν δεν ανέβει ο Δούκας πάνω θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει ζωντανούς. Τότε ο Δούκας Σεβαστός πήρε την μεγάλη απόφαση. Να δώσει την ζωή του για να σώσει την Ελένη Σταμίρη.

«Λεωνίδα σε ευχαριστούμε πολύ», «Ανατρίχιασα ρε Δούκα», «Θα βάλω τα κλάματα», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

Δείτε περισσότερα παρακάτω

Κλείσιμο

















Ειδήσεις σήμερα:

Αναλυτική παρουσίαση των προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο από τον Μητσοτάκη σε Αμερικανούς βουλευτές

Από βραχυκύκλωμα η φωτιά στο Κρανίδι - Συνελήφθησαν δύο άνδρες που έκαναν ρευματοκλοπή από το Amanzoe

Νέος νόμος για τα πανεπιστήμια από την Κεράμεως - Τι αλλαγές έρχονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης