Survivor: Φιλιά, τσιφτετέλια και στη μέση νικητής ο Στάθης Σχίζας

Ενας διαφορετικός τελικός του Survivor ήταν ο χθεσινοβραδινός, με πολύ έρωτα, ζευγάρια στη σκηνή και στην πλατεία και μία αναδρομή στην πορεία του ριάλιτι με στιγμές και πρωταγωνιστές τους πιο δημοφιλείς παίκτες

survivor_telikos_xr
Με τον Στάθη Σχίζα να σηκώνει το τρόπαιο του νικητή, ολοκληρώθηκε το φετινό «Survivor». Ο Αρης Σοϊλέδης, αν και τα προγνωστικά μέχρι κάποιο σημείο τον ήθελαν να κερδίζει, έμεινε δεύτερος στην διαδρομή του ριάλιτι επιβίωσης που διήρκεσε επτά ολόκληρους μήνες.

Πρωταγωνιστές τα φαβορί και όχι αουτσάιντερ

Μία διαδρομή η οποία έφτασε στο τέλος της δίχως πολλές εκπλήξεις. Με πρωταγωνιστές τα φαβορί και όχι αουτσάιντερ. Με φιναλίστ δύο παίκτες που δεν μπήκαν εξ αρχής αλλά κατάφεραν να σταθούν όρθιοι σε ψηφοφορίες, δοκιμασίες και ίντριγκες. Ειδικά στο τελευταίο, το οποίο φέτος είχε την τιμητική του. Το ριάλιτι σε όλο του το μεγαλείο. Υπήρχε και κάτι ακόμη που συνέδεε τους δυο φιναλίστ, Αρη και Στάθη. Το γεγονός ότι έξω από την αρένα του ριάλιτι πρωταγωνίστησαν οι σύντροφοί τους, Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντίστοιχα. Είτε με δηλώσεις και σχόλια σε εκπομπές, είτε οργανώνοντας για τα καλά εκστρατείες στήριξης και ψηφοφοριών. Εγινε και αυτό στο φετινό «Survivor». Το πέμπτο κατά σειρά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8x28tsoafl)


Η βραδιά ακολούθησε την γνώριμη σκαλέτα του τελικού. Με καλωσόρισμα από μαμάδες, με βίντεο από αστεία περιστατικά στα παρασκήνια των συμβουλίων, με σχόλια από τους παίκτες, οι οποίοι για μία ακόμη βραδιά ντύθηκαν, στολίστηκαν και προσπάθησαν να πρωταγωνιστήσουν με τον δικό τους τρόπο. Ο αυθορμητισμός του Γιωρίκα Πηλίδη, η μόνιμα προεκλογική χροιά στα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα, η Βρισηίδα με την πλεξούδα και με μόνιμα υψηλή ταχύτητα λόγου. Ο Νίκος Γιάννης που δικαίως χαρακτηρίστηκε «σιγανό ποταμάκι», όλοι σε διάθεση συγγνώμης και συγχώρεσης, καλοσύνης και φιλανθρωπίας.

Ο ταλαντούχος κ. Λιανός

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Λιανός. Ευέλικτος, με χιούμορ, τηρώντας ισορροπίες και πάντα ετοιμόλογος. Ευτυχώς το σχόλιό του ήταν παρηγοριά για τους βαρετούς μονολόγους των παικτών, οι οποίοι έπαιρναν το μικρόφωνο και ξεχνούσαν να το αφήσουν.

Το playback του Σάκη Αρσενίου πάλι ήταν τόσο ξεκάρφωτο που το τραγούδι έπαιζε κι εκείνος μιλούσε με τους φιναλίστ. Περπατούσε ο άνθρωπος με το μικρόφωνο στην αρένα και ακουγόταν το τραγούδι από τα ηχεία. Ο Λιανός στην καλύτερη στιγμή του σατίρισε το περιστατικό με τον dj Valentino και προσποιήθηκε ότι μιξάρει στην αόρατη κονσόλα. Σιγά που θα έλειπαν τα τσιφτετέλια από Ευρυδίκη και Βρισηίδα πάνω στα σκαμπό. Ασχολίαστο.

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor

Ο πρωταγωνιστής Σπύρος Μαρτίκας

Φυσικά απόλυτος πρωταγωνιστής του ριάλιτι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο Ελ Προφεσόρ της Καραϊβικής ήταν ουσιαστικά η περσόνα που έκλεψε την παράσταση. Και μπορεί τελικά να μην μάθαμε ποτέ αν υπήρχε το περίφημο σχέδιο Μαρτίκα, ωστόσο το αφιερωματικό βίντεο ήταν αρκετά μεγάλο και αντάξιο της φασαρίας και του εκτοπίσματος του φαρμακοποιού από το Κερατσίνι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8vcqu22m55)


Κλείσιμο
Από κοντά και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος σόλαρε και στις κερκίδες αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος των βίντεο που προβλήθηκαν καθώς είχε πολλά σπαρταριστά επεισόδια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8vrxsuyxyp)

Αναμενόμενο να βρεθούν δίπλα στους φιναλίστ συντρόφους τους οι Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με μακροσκελείς εξομολογήσεις και φιλιά ζεσταίνοντας το κλίμα για το επόμενο ριάλιτι του σταθμού, το «Love Island». Τα πλάνα των μαμάδων των νεαρών υποψηφίων νικητών ήταν φυσικά ό,τι καλύτερο έκανε ο σκηνοθέτης…


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8wj7agkhs1)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8w0pt23a81)


Το αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Ακολούθησε τα αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος τιμήθηκε από την παραγωγή όχι μόνο με βίντεο μεγάλης διάρκειας και εξαιρετικού μοντάζ αλλά του δόθηκε και η ευκαιρία να κάνει κι αυτός το δικό του playback και όχι μόνο…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8wtmj4ay9l)

Και μετά από τέσσερις και πλέον ώρες αναμονής μία ακόμη αφορμή, αυτή της ανακοίνωσης του νικητή, δόθηκε για φιλιά και αγκαλιές. Ο μεγάλος νικητής, Στάθης Σχίζας, αποθεώθηκε από το πλήθος και περισσότερο από την σύντροφό του. Με το τρόπαιο στα χέρια και εν μέσω πανηγυρισμών αποχαιρέτησε το πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και το τηλεοπτικό κοινό που εδώ και μέρες μετρά αντίστροφα για το ραντεβού με το «Survivor All Star», το οποίο έρχεται την επόμενη σεζόν…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8x5lhl5kn5)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Στάθης Σχίζας μιλά για την ακραία πείνα στο Survivor: «20 μέρες χωρίς ίχνος φαγητού»


Άρης Σοϊλέδης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο Survivor


Άγριες Μέλισσες: Τα σπόιλερ για το μεγάλο φινάλε - Δείτε το τρέιλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης