Ο Στάθης Σχίζας μιλά για την ακραία πείνα στο Survivor: «20 μέρες χωρίς ίχνος φαγητού»

Ο Στάθης Σχίζας μιλά για την ακραία πείνα στο Survivor: «20 μέρες χωρίς ίχνος φαγητού»

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο

Sxizas1
Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. O Γιώργος Λιανός πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ζήτησε από τους δυο φιναλίστ να μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό την πιο δύσκολη στιγμή που έζησαν στη διάρκεια παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τον τραυματισμό του ενώ ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την ακραία πείνα που βίωσε.

«Απίστευτες αναμνήσεις, θυμάμαι ένα ένα τα run, θυμάμαι την κάθε μέρα ακριβώς τι κάναμε. Γύρισα πίσω και είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor. To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από εκεί και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8s6vg5xe2p)


Eιδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 50χρονος που δολοφόνησε με μανία την μητέρα του

Πολιτική κρίση στη Μεγάλη Βρετανία: Στυλώνει τα πόδια ο Μπόρις Τζόνσον - «Δεν παραιτούμαι» επιμένει

Survivor: Μεγάλος νικητής του τελικού ο Στάθης Σχίζας - Οι «καυτές» παρουσίες όλα όσα έγιναν στο Γαλάτσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης