Ο Σαρμπέλ για το διάλειμμα στην καριέρα του: «Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και το ίδιο, με κουράζει»

Ο Σαρμπέλ για το διάλειμμα στην καριέρα του: «Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και το ίδιο, με κουράζει»

«Με το τραγούδι ασχολούμαι μόνο στην Ελλάδα», είπε σε συνέντευξή του - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

sarmpel243
Για την παύση που έκανε στην καριέρα του ως τραγουδιστής, τα 10 χρόνια που λείπει από την Αθήνα, αλλά και τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει μίλησε ο Σαρμπέλ σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα. 

Ειδικότερα, ο Σαρμπέλ μίλησε στην εκπομπή «Love it», όπου είπε μεταξύ άλλων: «Πέρασα 4 χειρουργεία. Ήταν στο διάστημα του lockdown, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγανε καλά. Είχα καλό γιατρό εδώ πέρα και όλα πήγαν καλά δόξα τω Θεώ. Έχουν περάσει 10 χρόνια που έφυγα από την Αθήνα και ήμουν πολλά χρόνια στο Ντουμπάι και το Λονδίνο και μάλιστα, τώρα θα μετακομίσω στο Κατάρ».

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Το κάνω για επαγγελματικούς λόγους, αρπάζω τις ευκαιρίες που μου έρχονται. Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και το ίδιο, με κουράζει. Με το τραγούδι ασχολούμαι μόνο στην Ελλάδα. Όλοι οι άνθρωποι στην καριέρα τους θέλουν και χρειάζονται διάλειμμα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8i6mzu4smp)


Υπενθυμίζεται, ότι σε παλιότερη συνέντευξή του ο Σαρμπέλ είχε μιλήσει για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Το lockdown ήταν αρκετά δύσκολο, έκανα τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος στο νοσοκομείο κι ήταν δύσκολο. Έβγαζα συνέχεια έναν όγκο στο λαιμό και κάθε φορά έπρεπε να μου τον βγάζουν. Έπαθα αφωνία και δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου. Νομίζω ότι έφταιγε το στρες που βγήκε. Ήταν κι ο θάνατος του πατέρα μου, που επηρέασε την υγεία μου. Δεν έχω αρρωστήσει έτσι στη ζωή μου ξανά. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με αφωνίες. Όλα τέλεια κατά τ' άλλα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chhmskzkmde1)


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 6.000 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε 58 χώρες

Βίντεο: Η στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει στο σπίτι του

Βρετανία: Ψηφοφορία για πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον προβλέπει δημοσιογράφος του Sky
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης