Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου για το τραγικό τέλος της Μυρσίνης - «Χάνει τα πάντα»

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου για το τραγικό τέλος της Μυρσίνης - «Χάνει τα πάντα»

«Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας», είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη σειρά - Δείτε το βίντεο

KATERINADIDASKALOY232
Τα τελευταία επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» θα προβληθούν απόψε και αύριο, με τη σειρά να ρίχνει αυλαία ύστερα από τρία χρόνια επιτυχίας.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε σήμερα για το φινάλε της «Μυρσίνης», η οποία είχε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων της σειράς. 
Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», η ηρωίδα που υποδύεται δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα υπάρξει τιμωρία αλλά και δικαίωση για εκείνη.

«Η Μυρσίνη χάνει τα πάντα. Σε αυτή τη ζωή ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε μας επιστρέφεται πολλαπλασιασμένο. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μη συμβεί για τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη έχει δώσει πολύ πόνο. Έχει πάρει πόνο αλλά θα πάρει πολλαπλασιασμένο όλον αυτόν τον πόνο που έχει δώσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια. Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας».

Για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο, είπε τέλος: «Η τιμωρία για κάθε άνθρωπο είναι υποκειμενική. Το πρόσημο σε αυτή τη σειρά ήταν η λατρεία του κόσμου. Δεν ήταν απλά αγάπη αυτό που συνέβη με τον κόσμο. Ήταν λατρεία».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8hi4j5pho1)

Δείτε απόσπασμα από τη σειρά

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8hilgm6wy9)


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον να αναγκαστεί σε παραίτηση; - Πώς επιλέγεται ο διάδοχός του




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης