Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: «Αν είναι έγκυος εύχομαι να της πάνε όλα καλά»

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: «Αν είναι έγκυος εύχομαι να της πάνε όλα καλά»

«Με το καλό και με έναν πόνο! Αλλά μπορεί και να μην είναι, οι φήμες δεν είναι ωραίες», είπε το μοντέλο για την άλλοτε κολλητή της

Touni_Andriotoy
Η Βρισηίδα Ανδριώτου χθες βράδυ βρέθηκε στο Γαλάτσι για να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Survivor. Οι  δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί είχαν πολλά να τη ρωτήσουν. Τη ρώτησαν τόσο για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα όσο και για την Ιωάννα Τούνη, η οποία σύμφωνα με φήμες είναι έγκυος.

«Τρεις μήνες είμαστε μαζί! Έχετε δει γάμο εσείς στους τρεις μήνες; Εγώ δεν έχω δει πάντως. Ήμασταν μαζί και το κρύβαμε. Μετά είπαμε ας το αφήσουμε ελεύθερο. Δεν πήγα στο Survivor για να βρω άνδρα, άσχετα αν τελικά κατέληξα έτσι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ό,τι έχει να κάνει στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Το μοντέλο ρωτήθηκε και για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη: «Αν είναι έγκυος… Συγχαρητήρια! Μακάρι! Αν είναι έγκυος εύχομαι να της πάνε όλα καλά. Με το καλό και με έναν πόνο! Αλλά μπορεί και να μην είναι, οι φήμες δεν είναι ωραίες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8bquvefijl)

Τι είχε συμβεί ανάμεσα στις άλλοτε κολλητές

Αν και στο παρελθόν η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν αχώριστες, πλέον και οι δύο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τις ενώνει τίποτα.

Ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, χωρίς όμως κάποια από τις δύο να έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Κλείσιμο
Μία ερώτηση όμως, που έκανε κάποιος ακόλουθος της Ιωάννας Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στάθηκε τελικά, η αιτία να μιλήσει η influencer για πρώτη φορά για τον λόγο που τσακώθηκε με την πρώην συμπαίκτριά της στο My Style Rocks.

«Για όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώτην “κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της. Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη:

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στη Βρισηίδα Ανδριώτου

Ειδήσεις σήμερα:

Πηγή Δαούλα: Από τη Σαντορίνη στην Μπιενάλε της Βενετίας

Όζι και Σάρον Όσμπορν: Ο θυελλώδης γάμος, η εξάρτηση στο σεξ, η απιστία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας


ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για την επίθεση στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Σικάγο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης