Τσιμτσιλή για Ζοζεφίν: «Δεν μου άρεσε που είπε ότι σκέφτεται το μεροκάματο, το θεώρησα άτοπο»

Τσιμτσιλή για Ζοζεφίν: «Δεν μου άρεσε που είπε ότι σκέφτεται το μεροκάματο, το θεώρησα άτοπο»

«Δεν είναι δουλειά σου να πεις ότι συνδικαλίζεσαι και σκέφτεσαι το μεροκάματο του κάμεραμαν και του σκηνοθέτη», είπε η παρουσιάστρια

Stamatina_-_Jojefin
Θέση για την «απολογία» της Ζοζεφίν σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό στα Mad VMA, πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

«Είναι αυτά τα λάθη τα επικοινωνιακά. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να υπάρχει μία οικειότητα γιατί είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη και όχι ένα παιδί που δουλεύει ως delivery. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί και ο Αρσενάκος να τον ξέρει. Εγώ να το κατανοήσω ως εκεί, αλλά από τη στιγμή που έγινε όλο αυτό που έγινε και δίνεις κάποιες εξηγήσεις, το να μην αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κίνηση ήταν άκομψη και λάθος…», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πες “παιδιά έγινε λάθος, έχουμε οικειότητα με αυτό το παλικάρι και είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη”. Εμένα ξέρετε τι με χάλασε; Από τη στιγμή που κατανοείς ότι έγινε ένα φάουλ, εξήγησε ότι τον ξέρατε τον άνθρωπο και υπήρχε οικειότητα και ότι δεν το κάνατε για να προσβάλλετε έναν άνθρωπο που δουλεύει. Εμένα δεν μου άρεσε που πήγε να συνδικαλιστεί και να πει ότι σκέφτεται το μεροκάματο του κάμεραμαν και του σκηνοθέτη. Αυτό θεώρησα λίγο άτοπο. Δεν είναι δουλειά σου να πεις ότι συνδικαλίζεσαι και σκέφτεσαι το μεροκάματο του κάμεραμαν και του σκηνοθέτη. Από τη στιγμή που σε συνέλαβε η κάμερα να κάνεις μία τέτοια χειρονομία…», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζοζεφίν και τα όσα είπε στο βίντεο στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ζόζεφιν: «Δεν μου άρεσε που είπε ότι σκέφτεται το μεροκάματο του σκηνοθέτη»


Τι είπε η Ζοζεφίν για το περισταστατικό
Η Ζοζεφίν θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή για το περιστατικό με το σπρώξιμο του νεαρού στα φετινά βραβεία MAD, το οποίο σχολιάστηκε πολύ στα social media.

Η τραγουδίστρια με ένα μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, παρουσίασε την δική της εκδοχή, λέγοντας πως δεν ήταν εργαζόμενος στη εκδήλωση, αλλά φίλος ενός άλλου καλλιτέχνη που μάλιστα εμφανίστηκε και μπήκε μπροστά της την ώρα που θα ανακοινωνόταν το όνομά της προς βράβευση.

«Είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και πολύ ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα MAD VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα. Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας, θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου. Θέλω να ξανατονίσω, λοιπόν, ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - Πλησίασε σπίτια, εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί

Η ελληνικής καταγωγής Σιλβίνα Μπατάκις νέα υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι με εντάσεις έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης