Έλενα Γκρέκου: «Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας - Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής»

Έλενα Γκρέκου: «Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας - Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής»

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού, να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα», δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια για τον πρώην σύντροφό της

Gkrekou_8970
Η Έλενα Γκρέκου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» η τραγουδίστρια μίλησε για την ομοιότητα με την Ιωάννα Μαλέσκου, για την απόσταση που πήρε από το τραγούδι, λόγω της γέννησης του γιου της, καθώς και στον χωρισμό της από τον Βαλάντη.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Άκουγα διάφορα όπως η Barbie, με το κοντό αυτό… Ήμουν ένα πολύ νέο και πολύ φρέσκο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να βγω διαφορετικά όμως εκείνη την εποχή. Τελευταία μου έλεγαν ότι με μπερδεύουν με την Ιωάννα Μαλέσκου και το έχει παραδεχτεί και εκείνη και καμιά φορά με λέει sis».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η ίδια μίλησε τόσο για την αποχή της από το τραγούδι, όσο και για την επιστροφή της σε σκηνές της Αθήνας: «Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά, αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών. Εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο, λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού, και όταν χώρισα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου. Ότι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε», σημείωσε.
Grekou890
Κλείνοντας τις δηλώσεις της η Έλενα Γκρέκου αναφέρθηκε στον χωρισμό της, από τον επίσης τραγουδιστή Βαλάντη: «Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος. Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας και αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ, γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού, να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Ιουλίου - Το 90% άγγιξε η πληρότητα των πλοίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης