Στέλλα Γκίκα: Η παπαδιά του «Σασμού» έβαλε μαγιό και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram

Στέλλα Γκίκα: Η παπαδιά του «Σασμού» έβαλε μαγιό και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram

Ποια είναι η ηθοποιός που πέρασε και από τις «Άγριες Μέλισσες» και δεν... αγαπήθηκε καθόλου

papadia
Η Στέλλα Γκίκα είνια μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού. Αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Σασμός. Τα γυρίσματα για φέτος έχουν ολοκληρωθεί και οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσεις τις διακοπές τους.

Η κυρία Γκίκα απολαμβάνει όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάνει τα μπάνια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Στέλλα Γκίκα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία στην οποία πόζαρε με το μαγιό της.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε
stella_gkika_291097662_1162735657607285_7261843474683022182_n


Η Στέλλα Γκίκα των «Άγριων Μελισσών»
Η Στέλλα Γκίκα υποδύεται τη σύζυγο του παππά στον «Σασμό» και είναι από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες. Την ηθοποιό όμως την είχαμε δει και στον πρώτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» και εκεί δεν ήταν η αγαπημένη του κοινού. Η ηθοποιός υποδύθηκε τη μητέρα της Θεοδοσίας η οποία είχε πέσει νεκρή κατά της διάρκεια της δίκης της Ελένης Σταμίρη. Η ηθοποιός ήταν έξαλλη με τον Λάμπρο Σεβαστό καθώς την χώρισε για την Ελένη.

Melisses_Gkika


«Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη. Αν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πώς μπορεί να νιώθει», είχε πει σε συνέντευξή της για τον ρόλο στις Μέλισσες.

Πώς πήρε τον ρόλο στον Σασμό
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που πήρε τελικά τον ρόλο στον «Σασμό», μετά την εμφάνισή της στις «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν υπήρχε ο ρόλος μου. Δεν υπήρχε τίποτα να διαβάσω όταν πήγα στο casting. Όταν με φώναξαν, μετά τις “Άγριες Μέλισσες”, που είπαν έλα να σε δούμε για την παπαδιά. Θεώρησα ότι θα είναι κάτι που θα μοιάζει με την Καλλιόπη. Διάβασα κάτι από την Καλλιόπη, πήρα τη βαριά φωνή και μου λέει ο Κωστόπουλος, “όχι όχι, θα το κάνεις κωμικό”. Έτσι έγινε, αυτοσχεδιάσαμε πάνω σε ένα κείμενο που δεν ήταν κωμικό».

Κλείσιμο
Η Στέλλα Γκίκα αποφάσισε να γίνει ηθοποιός στα 30 της, όταν γνώρισε μια παρέα τυχαία και της θύμισαν τη δραματική σχολή. «Ξαφνικά το θυμήθηκα. Κάπου είχα χαθεί. Υπήρχε στο σχέδιο να πάω δραματική σχολή. Πέρασε ο καιρός και βρέθηκα με μια παρέα, την οποία γνώρισα εκείνο το βράδυ και μου λένε πάμε στη δραματική σχολή και λέω. θα έρθω κι εγώ αύριο. Δεν ήταν δύσκολο και τώρα θα μπορούσα να αλλάξω. Αν κάτι το ήθελα θα το έκανα».

Τέλος, η Στέλλα Γκίκα μίλησε για τον ρόλο της Κατερίνας, η οποία υπάρχει στη σειρά για να μοιράζει αγάπη και φροντίδα σε όλους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjnl1ef2cboh)

Η Στέλλα Γκίκα του «Σασμού»
Ο ρόλος της στη σειρά είναι αυτός της Κατερίνας, της συζύγου του παπά. Πελάτισσα και έμπιστη φίλη της Μαρίνας, γνωρίζει το ιστορικό της σχέσης της με τον Αντώνη και πάντα την ενθαρρύνει.

Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους. Ο σύζυγός της, ο παπάς του χωριού είναι ο παπά-Μιχάλης.

papadia
sasmos-papadia
stella_gkika_285316170_126816463353865_6330781764674750116_n


Στην τηλεόραση συμμετείχε επίσης στις σειρές: Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002), Σασμός (2021).

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Πτώση των βάσεων - «Βουτιά» έως 300 μόρια σε περιζήτητες σχολές


Υπουργείο Εργασίας: Στον «αέρα» η πρόωρη συνταξιοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων


Νέες κατηγορίες σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Με είχε προσεγγίσει όταν ήμουν 15 χρονών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης