Γιώργος Καράβας: Έχω κι εγώ απορία πώς τη λένε τη Σοφία Χατζηπαντελή, εγώ τη φωνάζω «μωρό μου»

Γιώργος Καράβας: Έχω κι εγώ απορία πώς τη λένε τη Σοφία Χατζηπαντελή, εγώ τη φωνάζω «μωρό μου»

Το μοντέλο μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM, τη συνάδελφό του που έχει δεχτεί έντονη κριτική για τα φρύδια της, ενώ απάντησε επίσης στα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου που είχε δηλώσει για εκείνον πως στις φωτογραφίσεις είναι «αγγούρι»

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__12_
Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά απάντησε επίσης, στα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου.

Το μοντέλο και κριτής πλέον, του διαγωνισμού μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». «Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα, η ομάδα πάει καλά κι έχουμε δέσει. Έχουμε μια πολύ όμορφη χημεία. Θα δείτε κοπέλες από διάφορες ηλικίες, από 18 έως 88. Όταν είδα το τρέιλερ, δεν το περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή από μεγαλύτερες ηλικίες. Μάλιστα, οι γυναίκες αυτές είναι σε πολύ καλό δρόμο», είπε χαρακτηριστικά για τη νέα σεζόν του GNTM.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνάδελφό του, Σοφία Χατζηπαντελή, τα σχόλια που ακούγονται για εκείνη και τα φρύδια της, αλλά και το ψευδώνυμο που της έχουν βγάλει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl42ntnqnio1)

«Εγώ προσωπικά Σοφάκι τη λέω, μωρό μου τη λέω, όπως θες τη λέω. Κι εγώ έχω απορία πώς λένε τη Σοφία. Είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, εμένα εξωτερικά μου αρέσει πολύ. Έχει έντονες απόψεις, τις οποίες και υποστηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια, ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε;», τόνισε ο Γιώργος Καράβας.

Αναφορικά με τα κριτήρια, με τα οποία διαλέγουν τις κοπέλες που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM, ο ίδιος απάντησε: «Αυτά που θέλουμε, δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση, όσο με την προσωπικότητα και το πόσο πιστεύει μια γυναίκα στον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω. Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας σαν συμβάν».

Τέλος, όσον αφορά τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος είχε αναφέρει πως φωτογράφος στο παρελθόν του είχε χαρακτηρίσει τον Καράβα «αγγούρι», εκείνος είπε: «Η καριέρα μου και το τι έχω κάνει βρίσκεται στο internet, με ένα απλό google μπορείς να το βρεις. Την αγάπη μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης