«Η γη της ελιάς» - Φινάλε: Αθηνά, Άννα, Κουράκος έκλεψαν την παράσταση στο Twitter

«Η γη της ελιάς» - Φινάλε: Αθηνά, Άννα, Κουράκος έκλεψαν την παράσταση στο Twitter

Αποθεώθηκε η Άντζελα Γκερέκου όταν κοίταξε τον ουρανό και τραγούδησε Τόλη Βοσκόπουλο – Δεν άρεσε στο κοινό η βίαιη σύλληψη της Αθηνάς και τα έβαλε με τον αστυνόμο – Ανυπομονησία για τα νέα επεισόδια

Elia
Καθηλωτικό ήταν το φινάλε του α΄ κύκλου της δραματικής σειράς του Mega η «Γη της ελιάς». Το τελευταίο επεισόδιο τα είχε όλα και κυρίως πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό δυνατές συγκινήσεις αλλά και προσμονή για τη συνέχεια.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου, η δολοφονία του Ανέστη από την Ευτυχία, το σμίξιμο του Στάθη και της Εύας, τα καυτά φιλιά της Μυρτάλης και του Αλέξη αλλά και η βίαιη σύλληψη της Αθηνάς από τον Κουράκο καθήλωσαν τους τηλεθεατές.

Μια από τις κορυφαίες σκηνές του τελευταίου επεισοδίου της σειράς ήταν το ζεϊμπέικο του Φίλιππου υπό τους ήχους του τραγουδιού «Πριν χαθεί το όνειρό μας» με την φωνή του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου. Ο σκηνοθέτης κάνει ζουμ στην Άντζελα Γκερέκου η οποία τραγουδάει κοιτάζοντας τον ουρανό.

Κλείσιμο


Η δημοφιλής ηθοποιός πάντως είχε την τιμητική της στο φινάλε καθώς η βίαιη σύλληψη από τον αστυνόμο Κουράκο εξόργισε τους χρήστες του Twitter.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης που τον υποδυέται συγκέντρωσε πολλά αρνητικά tweets για τον τρόπο που προχώρησε στη σύλληψη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου), την Κουίν του Twitter που το κοινό αγαπά πολύ.

Άλλη κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η συγκάλυψη του φόνου του Ανέστη. Η Άννα - που την υποδύεται η Στέφανη Χαραλάμπους - «έκλεψε» την παράσταση ακόμα και από τον Φίλιππο και τη Βασιλική και μάλιστα το όνομά της τρένταρε σαν hashtag από μόνο του πέρα από το επίσημο για τη «Γη της ελιάς».

Μοιραία ο γάμους του Φίλιππου και της Βασιλικής πέρασε σε δεύτερη μοίρα παρότι τα πλάνα του ζευγαριού ήταν πολύ ρομαντικά.

Δείτε πως σχολίασαν οι χρήστες του Twitter το τελευταίο επεισόδιο της «Γης της ελιάς»





Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης