Άγριες Μέλισσες: Η «Μυρσίνη» αποχαιρετά το Διαφάνι με μία συγκινητική ανάρτηση

Άγριες Μέλισσες: Η «Μυρσίνη» αποχαιρετά το Διαφάνι με μία συγκινητική ανάρτηση

«Εδώ άρχισαν όλα κι εδώ τελειώνουν», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου - Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media

melisses1-7
Οι «Άγριες Μέλισσες» απέχουν μία εβδομάδα πριν πέσει η οριστική αυλαία, μετά από τρία χρόνια επιτυχίας. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία πρωταγωνίστησε ως «Μυρσίνη», αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο το Διαφάνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, η ηθοποιός περιπλανήθηκε για λίγο σε διάφορα γνωστά σημεία του χωριού, όπου γυριζόταν η σειρά. Στο τέλος, κατέληξε στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. «Είναι υπέρχο συναίσθημα. Δεν σου αφήνει πίκρα όταν τελειώνεις μια τέτοια δουλειά, που έχει γράψει ιστορία», είπε και ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς. «Εδώ άρχισαν όλα, κι εδώ τελειώνουν», είπε όταν έφτασε στο σπίτι, συγκινημένη.

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον ΑΝΤ1. Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο


Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης