Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: H ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Ο παίκτης του Survivor μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του και τους συγκίνησε - Το μήνυμα της συντρόφου του

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__9_
Iδιαίτερα συγκινητικό ήταν το κλίμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Στάθη Σχίζα να μιλάει για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, ο οποίος έχει 95% αναπηρία, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει να μην αναγνωρίζει καν την οικογένειά του.

«Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει», είπε στο Συμβούλιο του Νησιού ο Στάθης Σχίζας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2wtrfn8xld)

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω. Ήμασταν κολλητοί, πηγαίναμε παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα, αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω όσα θέλω», συμπλήρωσε κάνοντας τους συμπαίκτες του να βουρκώσουν.

Λίγες ώρες μετά την εξομολόγησή του, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story, στο οποίο έγραψε: «Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε έχουν κάνει να είσαι αυτό που είσαι σήμερα! Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το στήριγμά μου και εγώ το δικό σου».

παναγιωταρου


Ειδήσεις σήμερα:

Power pass: Απλοποιείται η αίτηση, η πλατφόρμα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα

Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ - Μητσοτάκης για Τουρκία: Το διάλογος γιοκ το έχουμε ξανακούσει, πρέπει να συναντιόμαστε

Σταμάτης Γονίδης: Ελάχιστη κατανάλωση €800 σε συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης