Άρης Σερβετάλης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και οι δυσκολίες της καθημερινότητας

Άρης Σερβετάλης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και οι δυσκολίες της καθημερινότητας

«Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου, νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι», ανέφερε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο από την κοινή τους συνέντευξη

Aris_Sevetalis
Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησαν από κοινού, ο Άρης Σερβετάλης και η σύζυγός του, Έφη Μπίρμπα. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία τους, τη σχέση που έχουν με τον πνευματικό τους πατέρα, αλλά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Κυψέλη», η Έφη Μπίρμπα είπε για τον σύζυγό της: «Ο Άρης κι εγώ συναντηθήκαμε σε κάτι μεγαλύτερο από μας, μπήκαμε σε μια ένθεη διαδικασία και μετατοπιστήκαμε συθέμελα». 

«Η μεγάλη μου προίκα είναι ο θάνατος του πατέρα μου στα 16 μου. πυροδότησε μια σειρά από ερωτήματα που απαντήθηκαν», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Με την σειρά του, ο Άρης Σερβετάλης ανέφερε: «Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου. Νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι. Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά υπάρχουν και στεφάνια. Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που εργαζόταν, μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λένε “ζαβλαμάς”. Συζητήσαμε με την Έφη να αποχωρήσω από τον “Ρινόκερο”. Είναι πολύ μεγάλο δώρο για μένα η στάση της Έφης».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2lhxppc7rt)


Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Λιονέλ Μέσι: Ξεφαντώνει με Σουάρεζ, Φάμπρεγας και τις γυναίκες τους στην Ίμπιζα - Ασταμάτητο πάρτι

Δίκη Λιγνάδη: Ένοχος για τις τρεις κατηγορίες βιασμού η πρόταση του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης