Μαρτίκας για Δάντη: «Προτείνω να πάμε για δείπνο και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους μας»

Μαρτίκας για Δάντη: «Προτείνω να πάμε για δείπνο και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους μας»

«Υποσχέθηκα στην Ασημίνα και τη Βρισηίδα, ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε για δείπνο με τον Χρήστο Δάντη», αποκάλυψε - Δείτε το βίντεο

martikassurvivor3874847
Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη στο φετινό Survivor, παραχώρησε την καθιερωμένη τηλεοπτική συνέντευξη που δίνουν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όσοι αποχωρούν από το ριάλιτι.

Ανάμεσα σε όσα συζήτησαν οι δυο τους στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημαράκι», ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Δάντη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο τραγουδιστής και σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου που διαγωνίζεται στο παιχνίδι, είχε πει πρόσφατα: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους».

Με αφορμή τα παραπάνω, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον  Νίκο Μουτσινά: «Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο. Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε.

Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε».

Τέλος, σχετικά με τον φετινό νικητή του Survivor, ο φαρμακοποιός είπε χαριτολογώντας: «Ο νικητής του Survivor θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2njgtf7rbt)

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χρήστος Δάντης θορυβήθηκε από την αναφορά του ονόματός του σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι. Ο Σπύρος Μαρτίκας πιο αναλυτικά, τον είχε αποκαλέσει «βιτρίνα της Ασημίνας» και πως έτσι εξασφαλίζει η ίδια την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαχάροβα για τους «ανεπιθύμητους» Έλληνες διπλωμάτες: Δεν είναι δική μας επιλογή οι αμοιβαίες απελάσεις

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Η Ρωσία αποτελεί τη σημαντικότερη και αμεσότερη απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης