Καίτη Γαρμπή: «Ξεσήκωσε» το Λονδίνο με τη συναυλία της

Καίτη Γαρμπή: «Ξεσήκωσε» το Λονδίνο με τη συναυλία της

Η τραγουδίστρια έδωσε  μια 3ωρη συναυλία στο γήπεδο της Τότεναμ και διασκέδασε τους Έλληνες του εξωτερικού

γαρμπη
Στο Λονδίνο βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή και ξεσήκωσε τους Έλληνες που ζουν εκεί με μία μοναδική συναυλία. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τραγούδησε στο στάδιο «Tottenham Hotspur» στο βόρειο Λονδίνο και διασκέδασε τα πλήθη και ειδικότερα τους Έλληνες του εξωτερικού, που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη μουσική της πατρίδας τους.

Μαζί της στη σκηνή εμφανίστηκε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς. Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε βίντεο από το live της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε το κοινό της που βρέθηκε εκεί.

Τόνισε μάλιστα, πως ήταν η πρώτη φορά που κάποιος Έλληνας καλλιτέχνης έδωσε συναυλία στο γήπεδο της Tottenham, ενώ αστειεύτηκε επίσης, πως μετά την εμφάνισή της ακολουθεί η Lady Gaga και οι Guns n' Roses.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Συγκλονιστική εμπειρία η εμφάνιση μας στο Λονδίνο! Η κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων του εμβληματικού @tottenhamhotspurstadium άνοιξε για μουσικό event πρώτη φορά το Σάββατο 25/6/2022 και είχα την τιμή και τη χαρά να είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που εγκαινίασε το χώρο! Η αίθουσα γέμισε από Έλληνες που μας υποδέχτηκαν με αγάπη κι ενθουσιασμό και στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν μαζι μας για 3 ολόκληρες ώρες! Μοιραστήκαμε τραγούδια, αγκαλιές και εκατοντάδες φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος! Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς γι αυτή τη μαγική βραδιά, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον @dionisis_sxoinas για το guest του και φυσικά τους διοργανωτές, τον @polisp και τον @djandreasm της @greeklondonlive που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: Να παίξει για πρώτη φορά Έλληνας τραγουδιστής σε έναν από τους χώρους του ΝΑΟΥ, του γηπέδου της Tottenham και να μετατρέψουν τη σουίτα του αρχηγού της ομάδας σε καμαρίνι για το γκρουπ μας! Ευχαριστούμε πολύ και παραδίδουμε τη σκυτάλη στους Guns n roses και στη Ladygaga που θα παίξουν μετά από μας!!!».

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την επιδότηση έως 300 ευρώ για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια - Πώς βγαίνει η άυλη κάρτα

Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης