Η Χριστίνα Κοντοβά απαντά για το ενδεχόμενο μίας νέας υιοθεσίας

Η Χριστίνα Κοντοβά απαντά για το ενδεχόμενο μίας νέας υιοθεσίας

Δείτε την απάντηση που έδωσε η σχεδιάστρια μόδας, σε ερώτηση που δέχτηκε από ακόλουθό της στο Instagram

Kontova_Ada
Ένα Q&A έκανε η Χρσιτίνα Κοντοβά, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικυτακων της φίλων. Ανάμεσα στις απορίες των ακολούθων τη σχεδιάστριας, ήταν και το εάν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία της υιοθεσίας, μετά την Έιντα.

Η ίδια απάντησε στην ερωτηση με μία φωτογραφία από εκείνη και την κόρη της, πάνω στην οποία έγραψε: «Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την στιγμή ζω αυτό που βλέπετε». 

kontova1


Είναι χαρακτηριστικό, ότι μία ακόμη ερώτηση που δέχτηκε η Χριστίνα Κοντοβά, είχε να κάνει με την ηλικία της. Όπως αποκάλυψε, σε δύο μήνες κλείνει τα 44.

xcontova44


Η Χριστίνα Κοντοβά είχε συγκινήσει με την ιστορία της σχετικά με την υιοθεσία της μικρής της κόρης. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έμεινε για μήνες στην Καμπάλα, κατά τη διάρκεια της διαδιαδικασίας που έπρεπε να γίνει, ώστε να επιστρέψει με την Έιντα στην Ελλάδα και επίσημα, ως μαμά και κόρη.

Xristina_Kontova1
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα και μέσα από ακόμη ένα Q&A, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε την προέλευση του ονόματος της ‘Ειντα, η οποία βαφτίστηκε πριν από λίγο καιρό.


Η μικρή με καταγωγή από την Ουγκάντα, ονομάστηκε Έιντα Άμπιγκεϊλ, ενώ υπενθυμίζεται, ότι το πάρτι και το μυστήριο της βάφτισης έγιναν με μια εβδομάδα καθυστέρηση, καθώς η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου, ασθένησε με κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που απόρησαν για το όνομα της Έιντα, καθώς δεν είναι χριστιανικό. Η Χριστίνα Κοντοβά εξήγησε μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, ότι: «Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα».
Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης κόρης της, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».

Δείτε τι ανάρτησε

eintaonoma

abigeleinta



Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης