Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μακάρι να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, όμως γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό;»

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μακάρι να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, όμως γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό;»

«Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα;» πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής

gavalas_-_chatzipanetlh_1259
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε  στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» για τις πλαστικές, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου και στη  Σοφία Χατζηπαντελή.

Αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε: «Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία “άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ”. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου. Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

gavalas_2569

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Λάκης Γαβαλάς, δήλωσε για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλλω με εικόνες».

Κλείνοντας, ο σχεδιαστής πρόσθεσε πως: «Δεν με πειράζουν τα φρύδια! Εμένα με ενδιαφέρει όλο το look του τάδε ατόμου. Το αρχικό πεδίο δεν μου λέει κάτι εμένα».

Δειτε τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckz6ppxoq361)
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Ερέτρια: «Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί, του δώσαμε 32 φάρμακα,, αλλά είχε χάσει τη μάχη», λέει γιατρός για τον 13χρονο

Ελληνοτουρκικά: Ο επόμενος γύρος στη Μαδρίτη - Η στρατηγική Μητσοτάκη για την πιθανή πρόκληση Ερντογάν

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της - Την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης