Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκλεισαν 11 χρόνια γάμου

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκλεισαν 11 χρόνια γάμου

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του που ανέβασε η πρώην Σταρ Ελλάς στο Instagram, αγκαλιά με τον μπασκετμπολίστα

chopsonidou_spanoulis
Την επέτειό τους είχαν χθες η Ολυμπία Χοψονίδου και ο σύυγός της, Βασίλης Σπανούλης, οι οποίοι μάλιστα, έκλεισαν 11 χρόνια παντρεμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου κοινοποίησε μια φωτογραφία της μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι αγκαλιά στη θάλασσα. «11 χρόνια! Χαρούμενη επέτειο», έγραψε.

Δείτε τη φωτογραφία

chopsonidou_spanoulis123


Πρόκειται για ένα ζευγάρι που κρατά χαμηλό προφίλ τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις τους, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο μπασκετμπολίστας και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά - τρία αγόρια και τρία κορίτσια και αυτές τις μέρες απολαμβάνουν οικογενειακά τις διακοπές τους, όπως φαίνεται από τα τελευταία stories που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου.

chopsonidou111

chops2222

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Βασίλης Σπανούλης για τη σύζυγό του.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης