Βρισηίδα Ανδριώτου: Θα στηρίζει τον Σπύρο Μαρτίκα μέχρι το τέλος

Βρισηίδα Ανδριώτου: Θα στηρίζει τον Σπύρο Μαρτίκα μέχρι το τέλος

Η πρώην παίκτρια του Survivor εξέφρασε την συμπαράστασή της στον φαρμακοποιό και την Ασημίνα

martikas
Μπορεί να έφυγε από το Survivor αλλά το μυαλό είναι εκεί και σε αυτούς που άφησε πίσω της. Η Βρισηίδα Ανδριώτου εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει στην κανονικότητά της όμως εκείνη δεν μπορεί να μην σκέφτεται και να μην παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από τα stories της στο Instagram ανέβασε μια τρυφερή τετ α τετ φωτογραφία με τον Σπύρο Μαρτίκα και θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της τόσο σε εκείνον όσο και στην κολλητής της την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Εγώ ότι και αν συμβεί στο παιχνίδι ξέρω ποιος είναι ο Σπύρος και ποια είναι η Άση. Μην ξεχνάτε είναι ένα παιχνίδι! Μάλιστα μονταρισμένο παιχνίδι. Θα στηρίζω αυτούς τους δυο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού», γράφει στο story της η Βρισηίδα.

Δείτε το story που ανέβασε η Βρισηίδα
Vrisiida_Story


Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου
Η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μιλήσει πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Open Weekend»για όλους και για όλα. Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, για τον οποίο είπε ότι «ήταν ο σύντροφός της».

«Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν απλά φίλος μου, ήταν και η «σχέση» μου. Ο σύντροφος μου, το αγόρι μου, ο άνδρας μου, δεν ξέρω πως να το πείτε γιατί ότι και να πω σαν τίτλο κατακρίνεται! Ναι, ήταν κάτι παραπάνω από φίλος μου. Απαντάω σε όλους ότι ήταν αληθινό και δεν κάνω ποτέ κάτι ψεύτικο. Πρέπει να το είχαν καταλάβει γιατί με τις αντιδράσεις μου, σαν Βρισηίδα, είχα δείξει ότι είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δεν κρύβομαι. Είτε είναι η κάμερα μπροστά είτε όχι, είμαι η ίδια. Οπότε εγώ θα πω ότι και την σχέση με τον Σπύρο, αν δεν ήταν αληθινή, δεν θα την έδειχνα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν να δείξω ένα ψεύτικο πράγμα στην τηλεόραση; Εκτίθεμαι. Δηλαδή ο μπαμπάς μου, η μαμά μου τι θα πουν αν δεν ήταν αληθινό; Δεν μπορώ να πω μεγάλες κουβέντες για το μέλλον. Ο πρώην σύντροφος μου με είχε αλλάξει και είμαι αυτή που είμαι σήμερα, το ξέρει και ο Σπύρος. Χάρη στον πρώην έχω αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό και θα τον αγαπάω για πάντα. Τώρα ο έρωτας… με έρωτα περνάει! Θα δούμε αν θα ταιριάξουμε με τον Σπύρο και θα τον ερωτευτώ, γιατί ακόμα δεν είμαι ερωτευμένη. Δεν μπορείς να ερωτευτείς έναν άνθρωπο μέσα σε έναν μήνα. Στη συνέχεια ερωτεύεσαι τις χάρες του και τον χαρακτήρα του. Θα το δείξω αν ξεπεράσω τον πρώην μου», είπε πριν από μερικές μέρες η Βρισηίδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cktywv3m4eq9)
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν έσχες: Σήμερα στην δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών


Mad Video Music Awards 2022: Οι καλύτεροι στη σκηνή και το επεισόδιο στα VIP που αμαύρωσε το πάρτι - Δείτε βίντεο


Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας με τον υδράργυρο να φτάνει τους 42°C
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης