Mad Video Music Awards 2022: Το «πείραγμα» της Παπαρίζου στον Θεοφάνους: «Γιατί έχεις αυτό το θέμα με τις γυναίκες;»

Mad Video Music Awards 2022: Το «πείραγμα» της Παπαρίζου στον Θεοφάνους: «Γιατί έχεις αυτό το θέμα με τις γυναίκες;»

Η τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να «πειράξει» τον συνθέτη για την αγάπη του στις γυναίκες ερμηνεύτριες - Δείτε βίντεο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__9_
Τα Mad Video Music Awards 2022 επέστρεψαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για 19η χρονιά με παρουσιαστή για ακόμη μια φορά τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ την έκπληξη στη σκηνή έκανε και η Κόνι Μεταξά.

Το βραβείο για την καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνη άνηκε δικαιωματικά αυτή τη χρονιά στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή για να το παραλάβει.  Η τραγουδίστρια ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες σημαντικές ερμηνεύτριες, όπως η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Γιώργος Θεοφάνους της έδωσε το βραβείο κι εκείνη τότε, βρήκε την ευκαιρία να τον «πειράξει».  «Έχω γράψει για όλες τους», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους αναφερόμενος στις υποψήφιες, ενώ αποκάλυψε επίσης πως έχει γράψει ήδη τραγούδι και για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, με την οποία δεν είχε συνεργαστεί μέχρι στιγμής.

MAD (6)

Κλείσιμο
Όταν η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή, είπε χιουμοριστικά στον Γιώργο Θεοφάνους:  «Γιατί έχεις αυτό το δύσκολο θέμα με τις γυναίκες; Αφού ξέρω ότι τις αγαπάς. Όταν τις αγαπάς, είναι εύκολο ξέρεις».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξέφρασε την χαρά της, που τραγουδάει ξανά σε μπροστά στο κοινό, χωρίς τους περιορισμούς, που επέβαλλε μέχρι σήμερα η πανδημία του κορωνοϊού. «Παιδιά, είμαστε ελεύθεροι», είπε. 



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι

Τρόμος για επιβάτες πτήσης στο Μαϊάμι: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση κατά την προσγείωση

Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον μεγάλο σεισμό στο ανατολικό Αφγανιστάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης