Χριστίνα Παππά: «Είμαι άνθρωπος που δεν ενοχλώ και κοιτάω τη ζωή μου, όμως μου τυχαίνουν συνεχώς δυσάρεστα»

Χριστίνα Παππά: «Είμαι άνθρωπος που δεν ενοχλώ και κοιτάω τη ζωή μου, όμως μου τυχαίνουν συνεχώς δυσάρεστα»

Η ηθοποιός μίλησε για τα απρόοπτα που τυχαίνουν στη ζωή της και εξέφρασε το παράπονό της - Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της

χριστιναπαππα
Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στις δυσάρεστες καταστάσεις, που βιώνει τελευταία, αλλά και το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης της «νύφης» της, Άννα Μπεζάν.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον γιο της, που θα γίνει πατέρας. «Το γεγονός ότι ο γιος μου θα γίνει μπαμπάς με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Από την άλλη όμως, δεν είμαι τόσο χαρούμενη, γιατί είναι άλλα πράγματα που μου συμβαίνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι εννοεί: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι. Είναι και πιο συγκεκριμένοι, αλλά και γενικοί οι λόγοι. Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvr21w47rc1)

Όπως δήλωσε παρακάτω, η ίδια προσπαθεί συνεχώς να διατηρεί έναν θετικό τρόπο ζωής, μακριά από κουτσομπολιά και έριδες. Ωστόσο, το «σύμπαν» δεν της επιστρέφει την ίδια καλοσύνη.

«Είμαι άνθρωπος που δεν ενοχλώ, δεν κουτσομπολεύω και κάνω τη ζωή μου. Δεν ασχολούμαι με κανέναν άλλο. Δεν είμαι κακοπροαίρετη, δεν ζηλεύω, κάνω την προσευχή μου, ανάβω το καντηλάκι μου και συνέχεια, μου συμβαίνει κι από κάτι δυσάρεστο», είπε η Χριστίνα Παππά.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγουν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε 31 επαγγελματικές σχολές μαθητείας

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα, μέχρι πότε πρέπει να γίνουν οι αγορές

Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης