Ο Διονύσης Σχοινάς για τον γιο του: «Τον Δημήτρη τον έβαλε η μάνα του στα βαθιά»

Ο Διονύσης Σχοινάς για τον γιο του: «Τον Δημήτρη τον έβαλε η μάνα του στα βαθιά»

«Είμαι τυχερός γιατί έχω αυτά τα δύο άτομα στο σπίτι, το κοριτσάκι μου αυτό το τρελό και το αγοράκι μου», είπε στη συνέχεια για την Καίτη Γαρμπή και τον Δημήτρη Σχοινά - Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά

dionisis
Για τον γιο του, ο οποίος κάνει τα πρώτα βήματά του στον χώρο της μουσικής και βρίσκεται σε περιοδεία με την μητέρα του, Καίτη Γαρμπή, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», λίγο πριν ρίξει αυλαία για καλοκαίρι όπου και εκτός των άλλων, τραγούδησε το νέο του κομμάτι. Στη συνέντευξη που ακολούθησε, ο ίδιος μίλησε για τη δουλειά του, τα επαγγελματικά σχέδια του καλοκαιριού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον γιο του, Δημήτρη, αλλά και τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με την περιοδεία του γιου του, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε ότι θα ήθελε να προχωρήσει λίγο πιο αργά, αλλά η Καίτη Γαρμπή τον έβαλε κατευθείαν στα βαθιά.

«Τον Δημήτρη τον έβαλε η μάνα του στα βαθιά κατευθείαν. Εγώ ήθελα να βγει ακόμη πιο έτοιμος αλλά παίζει και το άλλο πράγμα ότι "βγες στα βαθιά να καταλάβεις τι γίνεται», είπε συγκεκριμένα και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι τυχερός γιατί έχω αυτά τα δύο άτομα στο σπίτι, το κοριτσάκι μου αυτό το τρελό και το αγοράκι μου που είναι σαν τη μάνα του».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqrn4y35lnd)



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη για απάτη ανώτερο στέλεχος της Aeroflot στη Ρωσία- Πρόκειται για τον υπεύθυνο για τις αγορές αεροσκαφών

«Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου», ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού στην Καβάλα σπάει τη σιωπή του

Κυλιόμενη αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την έκδοση του εμβολίου της Pfizer κατά της Omicron

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης