Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν»

Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν»

«Επειδή το συγκεκριμένο παρελθόν κοντεύει 30 χρόνια, είναι στην ιστορία πλέον», εξήγησε η τραγουδίστρια - Δείτε το σχετικό βίντεο

ellikokkinou_kaiti
Για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με την Καίτη Γαρμπή μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Κοσμοράδιο 95,1. Η τραγουδίστρια μάλιστα, δεν παρέλειψε να αφήσει το δικό της σχόλιο σχετικά με το bullying στις μέρες μας και τον διαγωνισμό της Eurovision. 

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Τάσου Ριζόπουλου αρχικά, η Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζόνυ Καλημέρης και μου λέει πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και του λέω είμαι έγκυος μην το πείτε πουθενά δεν μπορώ να πάω. Δεν αποκλείω να ξανά ερωτευθώ και να μπω σε μια σχέση, είμαι μόνη. Με το bullying το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο


Συνέντευξη: Η Έλλη Κοκκίνου στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Μπορεί πραγματικά να «πέσει» ο πρωθυπουργός της Βρετανίας;

Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισαν τον ενάεριο χώρο τους για τον Λαβρόφ - «Ο Satan 2 δεν θα ζητήσει άδεια πτήσης» απειλεί η Μόσχα

Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης