Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ με τη μητέρα του από τα πρώτα του γενέθλια

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ με τη μητέρα του από τα πρώτα του γενέθλια

«Πέρασαν 52 χρόνια από τότε. Θέλω, μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για τις ευχές σας και τα όμορφα λόγια», έγραψε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της δημοσίευσής του  - Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο

Aliki-Giannis
Τα 53 έκλεισε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία αδημοσίευτη φωτγραφία με τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, από τα πρώτα του γενέθλια.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να προσπαθεί να σβήσει το κεράκι του, στην αγκαλιά της μητέρας του.  «Σε αυτή τη φωτογραφία, ήμουν ενός έτους. Πέρασαν 52 χρόνια από τότε. Θέλω, μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για τις ευχές σας και τα όμορφα λόγια που μου στείλατε. Να είστε πάντα όλοι καλά, και να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι. ❤️— θαυμάσια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Facebook, αποσπώντας χιλιάδες like και θετικά σχόλια.

Δείτε την ανάρτησή του

παπαμιχαηλ_βιουγιοικλκη



Περίπου 26 χρόνια μετά το θάνατό της, οι αδημοσίευτες  φωτογραφίες με την αείμνηστη ηθοποιό συγκεντρώνουν ακόμη το ενδιαφέρον του κόσμου.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 1965, στους Δελφούς. Το κλιπ είναι από τη στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Τάκη, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό.

To studio Κλεισθένης, που φέρει ανέκαθεν το όνομα του προσωπικού φωτογράφου της Ελληνίδας σταρ και διαχειρίζεται το πολύτιμο αρχείο από τα στιγμιότυπα με την ίδια, έφερε στο φως ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Αδημοσίευτο video από τον γάμο της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ντυμένη με ένα υπέροχο νυφικό σε σχέδιο Givenchy και συνοδευόμενη από την οικογένειά της και εκατοντάδες θαυμαστές και ντόπιους κατοίκους, κατευθύνεται από την πλατεία των Δελφών προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο γαμπρός.

Κατά την πορεία προς την εκκλησία διακρίνεται μπροστά από την Αλίκη και ο αγαπημένος και προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος ο οποίος απαθανατίζει μοναδικά τo γεγονός από την άφιξη και την διαμονή του ζευγαριού στο ξενοδοχείο “Βουζάς” μέχρι ολόκληρο το μυστήριο και το θρυλικό γλέντι που ακολουθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου. Ο λαμπερότερος γάμος της εποχής με τον τύπο να χύνει άφθονο μελάνι και τις φωτογραφίες να εξακολουθούν μέχρι σήμερα να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελώντας μέρος μιας χρυσής καλλιτεχνικής εποχής γεμάτη με αστέρια λουσμένα στο φως, το ταλέντο και την ακτινοβολία», αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης του σπάνιου υλικού.

Δείτε το κλιπ





Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Αντιμέτωπος με πρόταση μομφής ο Μπόρις Τζόνσον - Σήμερα η ψηφοφορια






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης