Ηλίας Ψινάκης: Χαμός στα social media με την κίνησή του να κατεβάσει το φόρεμα της Λιόλιου και να αποκαλύψει το στήθος της!

Ηλίας Ψινάκης: Χαμός στα social media με την κίνησή του να κατεβάσει το φόρεμα της Λιόλιου και να αποκαλύψει το στήθος της!

Αφού της χάιδευε για αρκετά δευτερόλεπτα το στήθος σε κοινή θέα, συνέχισε το προκλητικό σόου τραβώντας το στράπλες φόρεμα και αποκαλύπτοντας το στήθος της - Δείτε πώς σχολιάστηκε η χειρονομία του μάνατζερ στα social media

psinakis23
«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του Ηλία Ψινάκη να χαϊδέψει -αρχικά- το στήθος της Κατερίνας Λιόλιου ενώ στη συνέχεια τράβηξε το στράπλες φόρεμα της τραγουδίστριας για να δει το αριστερό της στήθος, κίνηση που επανέλαβε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποκαλύπτοντας το στήθος της μπροστά σε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που σχεδόν... χαζογελούσαν επικροτώντας τον μάνατζερ, την ώρα που όλο αυτό το κακόγουστο σόου Ψινάκη μεταδιδόταν live στο «X-Factor».

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ βρέθηκε στα backstage του show και στάθηκε δίπλα στην τραγουδίστρια. Πρώτα άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της. Αμέσως μετά, σχεδόν ανεξέλεγκτος, ο μάνατζερ κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα! «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη», είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες». Έπειτα, ο ίδιος γύρισε προς την Κατερίνα Λιόλιου, για να μην φαίνεται στην κάμερα, και ενώπιον σχεδόν δέκα ατόμων -που έμοιαζαν περίπου σαν να χαζογελάνε- τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.


Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckciyl7mb5nl)



Η αμφιλεγόμενη κίνησή του στο μουσικό σόου το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά, δεν άρεσε στον κόσμο των social media. Τα σχόλια στο Twitter συγκεκριμένα, πήραν «φωτιά» και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που αποδοκίμασαν τον Ηλία Ψινάκη.

Αρκετοί μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός, πως κανείς δεν αντέδρασε και όλοι γελούσαν.

«Και θα λένε έλα μωρέ πλάκα έκανε το να ξεφτιλίζεις κόσμο από ποτέ είναι πλάκα?», «Ούτε χοντροκομμένο αστείο, ούτε κακόγουστο. Απαράδεκτη ενέργεια από τον Ψινάκη και ακόμα χειρότερη η στάση όσων χαζογελάνε και δεν το καταδικάζουν. Σε μια εποχή που τα στόματα οφείλουν να ανοίγουν, είδαμε live, πώς ωραιοποιείται μια άσεμνη πράξη», «Ο Ψινάκης κάνει χαβαλέ, χιούμορ, χαριτωμενιές προσβάλλοντας άσχημα. Όταν τον βάζουν στην θέση του, θυμώνει, ξεχνιέται και βρίζει. Ξεπερασμένος. Εκτός εποχής. Ας μείνει σε αυτό που κάνει καλά. Να αναπολεί τις εκατονταετίες του παρελθόντος του», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter.

Δείτε παρακάτω περισσότερα

Κλείσιμο









Ειδήσεις σήμερα:

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker στη Ναύπακτο

«Το έκανα για τον πλανήτη» λέει ο άντρας που έριξε τάρτα α λα κρεμ στη «Μόνα Λίζα» στο Λούβρο

Ο χάρτης με τα «κρούσματα» ενδοοικογενειακής βίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Δείτε ανά περιοχή





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης