Survivor: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κινείται νομικά κατά της παραγωγής

Survivor: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κινείται νομικά κατά της παραγωγής

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, η Σοφία Μαργαρίτη προέβη σε αυτή την κίνηση, λόγω προβλημάτων υγείας που προέκυψαν, μετά τον σοβαρό της τραυματισμό στο ριάλιτι επιβίωσης

margaritisofia
Νομικά κινήθηκε κατά της παραγωγής του Survivor η πρώην παίκτρια, Σοφία Μαργαρίτη.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, λόγω προβλημάτων υγείας που προέκυψαν, μετά τον σοβαρό της τραυματισμό στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δικηγόρος της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι επεσήμανε πως έχει ήδη στείλει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, όμως δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Για τον λόγο αυτό, έχουν προχωρήσει σε αγωγή.

«Κάποια στιγμή, τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν στον γιατρό, την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής. Της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, εκείνη συνέχισε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει ένα συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό τηςκαι τελικά, να τη δημιουργηθεί μετατραυματική αρθρίτιδα», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckc2ueo0uivd)

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν μπορεί καν να βαδίσει. Κι όλο αυτό συνέβη από την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό ή έστω να την ακούσουν, καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους», συνέχισε ο Απόστολος Λύτρας.

Διευκρίνισε επίσης, ότι οι γιατροί από την Ελλάδα εξήγησαν στη Σοφία Μαργαρίτη πως ο λόγος που βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτά τα προβλήματα υγείας είναι επειδή δεν έγινε έγκαιρα η διάγνωση του κατάγματος.



Ειδήσεις σήμερα:

Η βασανισμένη ζωή της Ρόμι Σνάιντερ, ο έρωτας με τον Αλέν Ντελόν και το τραγικό φινάλε πριν 40 χρόνια


Ουκρανία: Υποσχέσεις για τα τρόφιμα και απειλές για τα δυτικά όπλα από Πούτιν

Νύχτα επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη: «Πεδίο μάχης» το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης