X-Factor: Όσα είπαν οι διαγωνιζόμενοι της ομάδας του Μιχάλη Κουινέλη πριν το 2ο live show

X-Factor: Όσα είπαν οι διαγωνιζόμενοι της ομάδας του Μιχάλη Κουινέλη πριν το 2ο live show

Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση; - Δείτε το σχετικό βίντεο

kouinelis
Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Γιάννη Ονησιφόρου, την Ιόλη Πενταρά τον Μίλτο Χαρόβα και τους Γίναμε, που ετοιμάζονται για την πιο δύσκολη αναμέτρηση στο μουσικό talent show του MEGA.

Το 2ο live show του «X Factor» έρχεται την Κυριακή 29 Μαΐου στις 21.00 στο MEGA ακόμα πιο θεαματικό και ανατρεπτικό, με τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου να αναμετρώνται για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα επόμενα live shows αλλά και για να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Οι διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη μίλησαν για τη μέχρι τώρα εμπειρία και τις προσδοκίες τους.

Ο Γιάννης Ονησιφόρου ανυπομονεί να βρεθεί στο live show: «Πάμε για τη νίκη! Είναι πιο ωραία η εμπειρία απ’ όσο περίμενα», ανέφερε ο 21χρονος διαγωνιζόμενος, συμπληρώνοντας ότι σε ένα μουσικό σχήμα θα ήθελε να τραγουδήσει με την Κατερίνα Λαζαρίδου, τους Γίναμε και τον JCJO.

«Το θέλω και το πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί», ανέφερε η Ιόλη Πενταρά για την επιθυμία της να φτάσει μέχρι τον τελικό. Η 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη είπε επίσης: «Στο πρώτο μου live θα δείξω κάτι ακόμα, ώστε να επιβεβαιώσω ότι αξίζω μια θέση στο “X Factor”».

Ο Μίλτος Χαρόβας χαρακτήρισε «φοβερή» και «πρωτόγνωρη» την εμπειρία του στο «X Factor». Εξήγησε μάλιστα ότι ο μέντοράς του, Μιχάλης Κουινέλης, τον έχει βοηθήσει στις επιλογές των τραγουδιών αλλά και στη σκηνική του παρουσία».

Τέλος, οι Γίναμε από τη Θεσσαλονίκη εξήγησαν ότι πήραν το όνομά τους την τελευταία στιγμή: «Είχαμε κανονίσει πώς θα έρθουμε, ποιο τραγούδι θα λέγαμε, με πρόβες από πριν, και είχαμε ξεχάσει να βρούμε όνομα, γιατί ήμασταν πέντε χρόνια φίλοι πρώτα και μετά ξεκινήσαμε να κάνουμε μουσική». Περιέγραψαν επίσης πώς παντρεύουν δύο διαφορετικά είδη, δηλαδή το έντεχνο και τη rap.

Στο 2ο live show του «X Factor» η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη θα διαγωνιστεί με εκείνη του Στέλιου Ρόκκου, η οποία αποτελείται από τους Decho, JCJO (Γιώργος Κοτσαρίδης) και Έλενα Παναγιωτίδου.

Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση; Την απόφαση θα πάρει αποκλειστικά το κοινό ψηφίζοντας στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA, με τον Ηλία Ψινάκη να δίνει ασυλία σε έναν διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckadi1w87m0x)


Ειδήσεις σήμερα:

Τσαβούσογλου: Νέες αιχμές κατά της Ελλάδας σε δηλώσεις για την ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα

Έλεν Ντε Τζένερις: Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους διάσημους φίλους της




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης