Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Η σχέση μας είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι»

Μιμή Ντενίση για Λάκη Λαζόπουλο: «Η σχέση μας είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι»

Η τελευταία συγκινητική στιγμή με τον Κώστα Βουτσά, αλλά και η απάντηση στο «αιώνιο» ερώτημα για το... «καλό της προφίλ» - Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή της

283584956_685513429203153_7643894969392532903_n
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μιμή Ντενίση, κάνοντας τη δική της αναφορά στον Κώστα Βουτσά, τον μουσικοσυνθέτη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, Βαγγέλη Παπαθανασίου, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», τοποθετήθηκε αρχικά, για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι «έξαλλη» τον τελευταίο καιρό, λέγοντας:

«Εγώ δεν είμαι σχεδόν ποτέ έξαλλη, άπλα αρέσει αυτός ο τίτλος τον τελευταίο καιρό. Στα κανάλια, στα μίντια, έχουν μείνει λίγο πίσω από αυτό που είναι ο κόσμος. Εγώ πάντα στηριζόμουν στο κοινό, ούτε στο τί θα γράψουν ούτε στο να πάρω λεφτά από το κράτος ή από έναν κύριο. Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία κλίκα και με ευχαριστεί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Παπαθανασίου. «Ήταν αδελφικός μου φίλος και είχε πει πως αγαπάει την ιδέα της Ελλάδας και όχι αυτό που έβλεπε γύρω του, τώρα όλοι τον λάτρευαν, τότε τον έγραφαν», είπε.

Στην πορεία της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε και για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι, πήγε πολύ νεολαία να δει την ταινία της Σμύρνης, τα μηνύματα ήταν ατέλειωτα, χιλιάδες. Αν δεις φωτογραφίες του 1922 και του 2022, τις μανάδες με τα μωρά, η μόνη διαφορά είναι τα ρούχα. Την ταινία την έχω αφιερώσει στην μητέρα μου, στην Ολυμπία Δουκάκη και στον Κώστα Βουτσά», είπε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckacbod69nb5)



«Η τελευταία μας πολύ συγκινητική στιγμή με τον Κώστα ήταν στο νοσοκομείο, όταν μπήκα μέσα με την κόρη του στην εντατική, κάθε φορά που το λέω συγκινούμαι, και του είπα “Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου, πρέπει να γίνεις καλά για να κάνουμε την ταινία”

Κι ενώ δεν είχε ανοίξει τα μάτια του ποτέ, μου είπαν τα παιδιά του, άνοιξε τα ματάκια του και τον χειροκροτήσαμε», θυμήθηκε για τον αξέχαστο ηθοποιό, ενώ στην πορεία αποκάλυψε ότι: «Θα έχουμε συνέχεια της παράστασης “Από Σμύρνη Σαλονίκη”. Δεν ξεπερνιέται ο χαμός της μητέρας μου. Θα ήθελα πολύ να είχε δει την ταινία».

Σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο, η Μιμή Ντενίση σχολίασε ότι: «Η σχέση μου με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Τον σκέφτηκα τον Λάκη Λαζόπουλο, ότι η απώλεια της συζύγου του θα ήταν κάτι φοβέρα δύσκολο. Δεν Θέλω να αναλώνομαι σε κακίες, δεν υπάρχει για μένα η κακία και η ζήλια».

Τέλος, η Μιμή Ντενίση απάντησε στο «αιώνιο» ερώτημα για το προφίλ της: «Φυσικά και δεν είναι μύθος, το καλό μου προφίλ είναι αυτό», απάντησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckabzz9bzpn5)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί

Ο Μπιλ Γκέιτς σήμερα στην Αθήνα

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης